Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamaNieWiem...

Czy znacie jakieś konkursy fotograficzne w kategori

Polecane posty

Gość SamaNieWiem...

fotomontaż? Przeglądam swoje prace z czasów, kiedy moje dziecko, było niemowlakiem i jedna z nich nadawałaby się na jakiś poważny konkurs fotograficzny a ponieważ jest to fotomontaż stąd akurat taka kategoria. Z tym że ma ona dla mnie ogromną wartość i nie chciałabym, żeby to, był konkurs z serii tych, na których oddając swoje zdjęcie wyraża się zgodę na jego przetwarzanie jakiekolwiek a nagrodą jest drukarka/ Słyszał ktoś kiedyś o poważnych konkursach fotograficznych?

Gość onobiektyw
Tu są chyba wszystkie konkursy foto: http://www.dcamera.pl Po lewej stronie możesz wybrać kończące się, aktualne itd... Powodzenia.

Gość onobiektyw
No i pamiętaj, że chyba zawsze jest tak, że musisz wyrazić zgodę na jego przetwarzanie... a gwarancji zdobycia jakiejkolwiek nagrody, choćby gratulacji organizatora konkursu, nie masz ;-)

Gość SamaNieWiem...
Dzięki! Niestety:( nie znalazłam tam konkursu na który nadawałoby się akurat to zdjęcie:( To zdjęcie na którym jest niemowlak,dziewczynka w słodkich śpioszkach w pozie tak unikalnej jak sam pomysł przerobienia tego zdjęcia i nadania mu wyjątkowego tła-to taki brylancik. Mam nieodparte wrażenie, że wystarczyłby właściwy tematycznie konkurs i wygrałabym go:)

Gość SamaNieWiem...
Twarz dziecka i pozycja ułożenia ciała przypomina mi takie małe laleczki miniatury- małych dzieci, których zdjęcia można odnaleźć w sieci i zdobią one aukcje-różnych artykułów dla dzieci np. na allegro lub w innych dziecięcych sklepach.

Gość SamaNieWiem...
wyciełam tego uroczego oseska najstaranniej jak to tylko możliwe i umieściłam w misternie uplecionej scenerii z wszystkimi detalami dopracowanymi do perfekcji-to moje prawdziwe dzieło sztuki.

Gość onobiektyw
He he, wierzę :-) Musisz śledzić na bieżąco tę stronę, a być może wkrótce pojawi się konkurs o zbliżonej tematyce. Z tą "pewną" wygraną to bym się tak nie napalał, bo jak życie pokazuje, to często wybierający prace mają zupełnie odmienne gusta ;-)

Gość SamaNieWiem...
Pewnie tak jest jak piszesz, ale właśnie dlatego to musiałby, być odpowiedni konkurs;) A ja też wybredna jestem i mam przeogromny dystans do wszystkiego a zwłaszcza do tego co sama stworze. Poza tym że gdzieś tam jest we mnie dusza artysty to jestem realistką do bólu.

Gość onobiektyw
Tam naprawdę przeróżne konkursy bywają z całej Polski, więc trzeba tylko bacznie obserwować, a kto wie, może wygrasz coś więcej niż tylko drukarkę ;-) Zresztą, laserówka nie byłaby taka zła, choć najczęściej dają aparaty... w najlepszym przypadku lustrzanki. A być może nagrodą będzie umieszczenie Twojego zdjęcia w kalendarzu, książce, broszurce... różnie bywa, zależy od twórców.