Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytania dziewczęce

Kobiecy kącik czyli rozmówki o pierdółkach za granicą

Polecane posty

Gość pytania dziewczęce

Jak rozmowy o pierdółkach kobiecych to ja zacznę. Dostałam dziś okres i jestem niezmiernie zła. Wyżyłam się na mężu, a co! :P

Gość pytania dziewczęce
Spadaj stąd! To jest temat dla kobiet. Co ty baba jesteś czy co? Idź z tymi linkami gdzieś indziej maniaku :D

Gość ilonazawracac2112
idz stad ! a kysz.. a ja jestem w 35 tyg ciazy i czuje nawal hormonow przed porodem :P jakbym miala okres zaszylam sie w koldece i tyle.. :P

Gość macademian oil
O kurde! Ja tez dzisiaj z okresem :o leze z ciepłym kompresem bo mnie brzuch boli jak cholera!

a ja nie pamietam co to okres bo wszczepilam sobie implant wiec o okresie moge co najwyzyej posluchac ;)

Gość macademian oil
Si-xa ale o jakim implancie piszesz? To na cale życie jest? Znaczy ze okresu juz nigdy nie dostaniesz i nie bedziesz miec dzieci? :(

Gość blockhead
jej ja tez w 35 tygodniu i juz chce rodzic!!!

Ja mialam dostac ponad tydzien temu...i dalej nie ma :D

Gość macademian oil
No tak... blockhead to szybkiego rozwiazania i zdrowego maluszka. Osa, gratulejszyn :D ;)

Gość rzucajaca palenie
A ja pale wlasnie elektronicznego papierosa i jednym okiem ogladam jakis film (nudy, ale moj chlopak to oglada). Gdzie mieszkacie i jaka u Was pogoda?

Gość ilonazawracac2112
blockhead: czemu chcesz JUZ rodzic? ja mam nerwowke, bole kregoslupa a najgorzej po noach.. bole brzucha no i te skurcze boxtrota.a ty? ja nie spakowalam torby do szpitala.. nic mi sie nie chce dzis mam lenia..

Gość blockhead
bo jestem juz zmeczona. Mala sie rozpycha, pcha mi nogi i rece tam gdzie nie trzeba. Skurczy nie odczuwam, ale zebra mnie bola i ciezko mi znalesc wygodna pozycje do lezenia czy siedzenia

Gość ilonazawracac2112
az tak?heh .. no u mnie tez wsadza nozki pod zebra....a masz miec naturalny porod jak tam usg itp bo w anglii pewnie jestes tak?

Gość blockhead
tak w Anglii. Porod naturalny, mialam pewne komplikacje ale minely. Nie chcialam cesarki. a Ty

nie no na 3 lata, taki patyczek w ramie. a dziecko juz mam :)

Gość ilonazawracac2112
ze co najpierw piszesz ze juz chcesz rodzic ze jestes w 35 tyg a teraz ze urodzilas????? o co chodzi?:D to twoja druga ciaza?moja pierwsza

Gość blockhead
nie nie :) mialam nisko lozysko ale na szczescie przesunelo sie do gory i nie musze miec cc. Gdyby lozysko sie nie podnioslo musialabym niestety miec

Gość hej babki!!!
Temat jest o pierdolkach a wy rozmawiacie o porodach i dzieciach? :p Ja mam ogólną depreche, deszcz pada....

Gość hej babki!!!
A depreche mam bo mam ogromny kryzys z moim (a może już nie) chłopakiem. Doszło do tego że zaraz po pracy spali się trawą i nie można do niego dotrzeć. Ja tego nie toleruje więc on znika z domu. Już tak od pół roku się dzieje. Właściwie to jestem strasznie samotna. :( aha..i próbuje mi wmówić ze to przezemnie musi brać narkotyki, a ja nic takiego nie zrobiłam. Już od kilku miesięcy myślę o innym...

moorland --> ja sobie chwale! bolalo wyjmowanie? bo fajnie jak jw srodku jest ale kiedys trzeba wymienic ;) ­ a ja mialam cc i zadna inna metoda porodu to nie dla mnie :) walczylabym nogami i rekoma i czymkolwiek (na miecze) zeby tylko nie nie rodzic sn. ­ hej babki --> jak masz innego to skad ta depresja, rzuc tamtego, po co ci jakis zamulony koles?

Gość ilonazawracac2112
sory bylo nie wpisywac ze temat jest o byle czym! twoj problem najwazniejszy ?phi zero empatii a ktos ma czytac to co piszez i zero szacunku

Si-xa - jak masz do końca to samo się rozpuszcza powoli. Miałam miejscowe, ale samo nacinanie skóry i grzebanie żeby to wyjąć czułam - nie tyle ból co samo to, że ktoś właśnie grzebie mi w ręce :P

a to tego ze to sie rozpuszcza to nie wiedzialam! dobra jestem ;)

To sorry za złą informację. Ja miałam wyjmowany i zwróciłam uwagę, że jest mniejszy niż był - niby to normalne, że się tak "rozłożył" więc doszłam do wniosku, że po prostu się rozpuszcza :P

Gość blockhead
od pol roku? To co ty z nim jeszcze robisz? Obwinia cie o to, ze musi przez ciebie brac jakies gowna, pali trawe. Jest sens tkwienia w czyms co nie ma sensu??

Gość pani Bozenka
Z reguly trudno mam zakonczyc zwiazek, bo myslimy o tym, co utracimy, nowe jest nieznane i boimy sie co przyniesie przyszlosc jesli wyrzekniemy sie starego. Natomiast prawda jest taka, ze jesli wyrzekniemy sie zlego starego to nowe bedzie tylko lepsze. Nie bojmy sie zmian :)