Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytania dziewczęce

Kobiecy kącik czyli rozmówki o pierdółkach za granicą

Polecane posty

Gość wlasnie tez sie zastanawiam
To duzo tu "okresowych" widze :D Ja dostalam dzisiaj, fatalnie sie czuje, cera okropna, brzuch boli, nic sie jesc nie chce... ech... :/ A jutro poniedzialek, a u mnie pierwszy i drugi dzien sa najgorsze. Normalnie sie czuje wtedy jak zarzniety prosiak :/

Gość a ja dopiero przyjechałam do
Uk i zyje na 1 walizce:O dziś poszłam do ikea kupic sobie pościel itp. drobiazgi. Znowu zaczynam zycie od nowa,ehhh....

Bozenka jesli nie mozesz zakaceptowac tego ze koles sobie jara,to lepiej sie rozejsc.Tym bardziej ze wypominiki juz robi ,ze to przez Ciebie...a co bedzie za kilka tal? nawet nie chce myslec.

Gość Alokazja11
ja tez mam okres, ale juz mi sie konczy. Nie wiem co ogladnac w TV z mężęm? a zostało mi 5 dni telewizji polskiej, musze doladowac

Gość Alokazja11
i nie dawno stracilam prace... masakara z ta pogoda chyba pojade na urlop do Polski

Gość Alokazja11
pamietam ten stan, kiedy sie zaczyna wszytsko od nowa. Nie czuje sie na silach tego zrobic. i tak tkwie w beznadziei

Gość wlasnie tez sie zastanawiam
alokazja, my na dvd zapodajemy sobie Gotowe na wszystko :P

Wy się umawiałyście na ten okres czy jak? :D Przyjezdna - powodzenia :)

Gość do ror nie ror
Fajny temat :) a ja siedze i sie doluje ze jutro poniedzialek :(

Gość blockhead
pogoda faktycznie do d... I tak ma ponoc byc caly tydzien :o

Gość to ja z austrii
się melduję :)

Gość Moj nie Moj tez jara
To poczatek "zwiazku" a Juz tyle problemow. Wiecie co jest najgorsze? Ze ja sie zakochalam :( Temat ok rest mnie nie dityczy. Jester na szczepionce co 3 miesiace-serdecznie polecam

Gość Moj nie Moj tez jara
Temat okresu mnie nie dotyczy*

mowisz o zastrzyku? swojego czasu wzielam 2... nie dla mnie, za duzo hormonow.. a u nas pogoda dzisiaj wrecz wspaniala :)

Gość kalendarzowa juliana
Ja bralam tabletki, po ktorych nie mialam okresu, ale za duzo sie naczytalam o tym, ze brak okresu nie jest wskazany i przestalam je brac. Aktualnie nie biore zadnych tabletek, bo bralam przez 10 lat i chce dac odpoczac organizmowi. Pogoda rzeczywiscie jest beznadziejna, pocieszam sie jedynie, ze w Polsce jest o wiele zimniej, choc marna to pociecha ;)

A ja lubię te tabletki, zero bólu, stresu. Najgorsze to były te mood swings. Łzy w oczach cały czas, człowiek wpieniony chodził na byle co przez te pare dni. Koszmar. A teraz, tylko do lekarza na kontrole co pól roku i spokój. Pozdrawiam.

Gość Sweet...one
Witeczki dziewczyny ;) mozna dolaczyc??? Ja rowniez walcze z PMS :/ i ... Pogoda pod psem ;/ Zyc sie odechciewa

O zastrzyku moge cos od siebie..bylam tylko na 3 i to co sie dzialo z moim cialem ..masakra! Niedosc ze zaczelam wygladac jak bolonik,to nerwowo nie wytrzymywalam. Njagorsza antykoncepcja jaka mialam.Puzniej zmienilam na plastry Evra ,bardzo dlugo na nich bylam, i polecam szczeze.

no wlasnie ja moglam brac jakiekolwiek tabletki latami i nic mi po nich nie bylo, wzielam zastrzyk i zmienilam sie w wulkan agresji.. dopiero ktos mi powiedzial, zebym je odstawila bo jestem inna. no ale kazde cialo reaguje inaczej. teraz mam implant i wszczepilabym go sobie ponownie. moge naprawde polecic. chociaz wiekszosc dziewczyn chwali sobie wkladke domaciczna. ale jakos mnie nie przekonuje wsadzanie sobie czegokolwiek w tamte rejony.. wole widziec i czuc gdzie to jest bo daje mi to uczucie kontroli.

osa --> kolezanka kupila sukienke slubna, byla bardzo zadowolona, ale to mozesz roznie trafic bo ten towar zdaje sie idzie z chin.. no i mozliwe ze bedziesz musiala zaplacic jeszcze clo.

Wlasnie na slub ide i musze jakies buciki kupic :D...ale z tego wyglada ze lepiej wyjde na tym, jak kupie w sklepie dzieki ;)

Gość hej babki!!!
Nie mialam zamiaru nikogo urazić i tylko napisałam że temat niby o pierdolkach a rozmawiacie o dzieciach. Po prostu wydało mi się to zabawne ale widzę że można było mnie zrozumieć. Wybaczcie! :) To poczatek "zwiazku" a Juz tyle problemow. Wiecie co jest najgorsze? Ze ja sie zakochalam" Widzisz ja się dowiedziałam po pół roku, i od tego czasu jest wojna. Twierdzi że go nie rozumiem, że on wcale nie jest uzależniony bla bla... Zupełnie się oddaliłam od niego i tylko dzielimy wspólny dach. Oczywiście niedlugo się wyprowadzam jak nam umowa wygaśnie. Wszyscy się podniecaja trawą, ci co palą są strasznie zrelaksowani (no ba) faktem że palą, twierdzą że ich to nie zmienia...akurat. mogłabym książkę napisać jaki obojętny się zrobił. Chustawki nastrojów, nie może utrzymać pracy dłużej niż 2 mies, przez to ciągły brak kasy i żebranie MNIE o moje oszczednosci. Wstyd z takim wyjść z domu. Eh...uciekaj póki możesz, prędzej czy później uciekniesz.

Czesc :) , ja tez mam implant już drugi i tez polecam , wcześniej 10 lat byłam na zastrzyku Depo - Provera , tez super .