Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Nienawidzę facetów.

Polecane posty

Mogłabym związać sie z kobietą..czasami stojąc za jakąś fajną dziewczyną mam ochotę ją dotknąć, objąć, nawet kiedyś na koncercie mi się to zdarzyło :D macałam jakąś dziewczynę, była pijana.. ogólnie podobaja mi się niektóre moje znajome, lubię kopiować ich fotki, a potem je oglądam kilka razy dziennie :) facet jest tylko fajny jak jest bogaty i przystojny i jak jest dobry w łożku :O reszta mnie nie obchodzi :D z kobietą mogłabym robić o wiele więcej innych ciekawszych rzeczy...

Gość festus
też tak uważam, że z dziewczynami to można nawet konie ktaść i na jabłka chodzić do księdza a faceci są wredni, nie lubię nawet z facetami na browara wyskoczyć

Chciałabym znaleźć taką dziewczynę jak ja i być z nia :( ale to chyba graniczy z cudem..

Gość festus
mogę być Twoją dziewczyną

bo mam potrzeby :D na razie tylko facet moze mnie zaspokoić w jakimś tam stopniu

Gość festus
czy facet w spódnicy i na szpilkach może być na początek ?

facetom chodzi przede wszystkim o seks. jak nie ma seksu to kobieta niepotrzebna

no wiadomo, że spore :D nie lubie minetek, czy innego miziania, lubie czuć coś w sobie :D

Gość a dalabys rade zrezygnowac
z facetow i żyć z dziewczyną tak bez sexu, jak dwie siostry?tak a propo, ile masz lat?

michał3 weź skończ te głupoty. na każdym topiku to samo. niewyżyty jesteś czy co?

jeżeli byłabym z kobietą to oczywiście sex obowiązkowo, mam 22 lata

Myślisz, ze taki związek by wypalił, jesteś z kobietą, a kurwisz sie na boku z facetami? Twoja partnerka też moglaby sie pierdolić z kolegami?

nie wiem jak autorka, ale ja czasami zastanawiam się nad tym czy dałabym radę tak żyć i powiem wam, że faceci coraz bardziej mnie rozczarowują

Gość offerma banned
jestes tak głupia, ze nie wiem czy jest ktoś głupszy od ciebie, nie potarfisz cieszyc sie seksem bo nawet nie dochodzisz :D facet pcha w ciebie jak w dziure i ty nic :D śmieszna jesteś

Gość festus
Cebulka , a może na zakupy ciuchowe wyskoczymy i na ploteczki, czy będziesz się wstydzić pójść na kawę z facetem w spódnicy i na szpilkach 8 cmm ?

Efektima, faceci cię rozczarowują ale fiuta w między nogi to zawsze chętnie przyjmiesz?

michał3 a czy Ty możesz kobiecie zapewnić coś oprócz fiuta? zapewniam Cię, że kobiety dużo więcej oczekują

do tej pory nikt nie zaspokajał mnie tak dobrze jak ja sama :D nawet mój ex :(

Efektima ale kutas będzie tą potrzebą dominującą dla kobiety, na pierwszym miejscu.

Gość festus
Cebulka a kiedy mogę się do Ciebie wprowadzić na stałe ?