Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mijahew

KOBIETY, pomóżcie!!

Polecane posty

Gość mijahew

Ostatnio powiedziałem dziewczynie, że nie jest dla mnie najpiękniejsza. Owszem, jest ładna, ale są od niej kobiety ładniejsze, o lepszej figurze, zgrabniejszych nogach itd. Myślałem że nie będzie mieć z tym problemów (w końcu nie jest najpiękniejszą kobietą na świecie), niestety od tamtego czasu nie chce się przy mnie rozebrać. Zadowala mnie, ale nie chce ściągnąć nawet bluzki. O co jej chodzi?

Debil, takich rzeczy sie nie mowi, ona poprostu nie chce byc porownywana, rozbieerze sie i co? Bedzie czekac az jej powiesz ze tamta ma to fajniejsze inna tamto.

Gość mijahew
Ale czy to naprawdę jest najważniejsze? Zdrowa psychicznie i rozsądna kobieta nie będzie uważała, że jest najpiękniejsza na świecie... Dlaczego kobiety chcą być najładniejsze dla swojego faceta? Jakie to w ogóle ma znaczenie?

Takie ze Ci zaufaja ze je nie zdradzisz. To wplywa strasznie na swiadomosc tez. Aa jakbys sie czul jakby laska Ci powiedziala ze jej byly byl lepszy w lozku? Przeciez nie jestes najlepszym kochankiem na swiecie.

Gość mijahew
Dlaczego miałbym ją przez to zdradzić?? Nie rozumiem takiego toku myślenia... Chyba gorzej by było gdybym jej powtarzał, że jest najpiękniejsza itd. To ewidentne kłamstwo, a od kłamstwa bliżej do zdrady, niż od szczerości

Gość mijahew
To co mam zrobić? :( Chciałbym żeby było jak dawniej, mam zacząć ją okłamywać?

wprowadzasz swoją kobietę w kompleksy, głąbie. każda kobieta zdaje sobie sprawę, że nie jest najpiękniejsza na świecie, ale nie każda jest mądra i nie każda akceptuje faktu, że jej mężczyźnie może podobać się któraś bardziej. chcesz mieć szczęśliwa kobietę i udane życie seksualne - kłam 🖐️

Gość mijahew
Jak teraz jej powiem, że zmieniłem zdanie i jednak jest dla mnie najpiękniejsza, to obawiam się że nie uwierzy -.-

Gość mijahew
Poza tym nie chcę jej okłamywać. Chciałbym, żeby była ze mną pomimo tego, że podoba mi się jednak mniej niż niektóre niesamowicie seksowne koleżanki, ale kocham ją też za inne zalety, a nie dlatego, że ją okłamałem, że tak nie jest..

Gość o matko co za pajac!
nie kłam ,że jest najpiękniejsz czy najzgrabniejsza ale taktownie unikaj wypowiedzi na ten temat skoro nie jest doskonała,czy to takie trudne?Dołujesz kobietę a może za chwilę już nie będziecie razem bo znajdziesz sobie inną , tą doskonałą , a to co usłyszała od ciebie może wpłynąć na jej przyszłe życie.

Gość mijahew
Nie szukam kobiety doskonałej... Moja obecna dziewczyna z wyglądu jest ok, ma super figurę i ładną twarz, ale przecież nie jest najpiękniejsza, to wszystko... Nie wiem tylko co zrobić, żeby przestała się tak zachowywać