Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Master-Zombie

Strajk generalny na Śląsku - 26 Marca.

Polecane posty

Gość uretete
spierdalaj dałnie

Gość roSSomak
Tomek, jesteś ? Mam ciekawy temat dla Ciebie, chcesz trochę narozrabiać ? Odezwij się !

W mediach o sprawie jest już dość głośno, więc nie wstydźcie się. Niech każdy napisze co myśli o sprawie tego strajku.

Gość zmeczona pracaaa
z jednym punktem sie nie zgodzę, " .... utrzymania dotychczasowych rozwiązań emerytalnych przysługujących pracownikom zatrudnionym w warunkach szczególnych i szczególnym charakterze;.. inni mogą zapierdalać do 67 a inni nie, jak im ciężko w tej pracy to niech zmienią na lepszą, lżejszą, kogo to obchodzi, pieprzony ślask zawsze musi być na piedestale, źle górnikom, to zmieńcie zawód i będziecie zapieprzać za 1200 zł

Gość roSSomak
Tomek, przy okazji mam inną sprawę, znasz trochę j. angielski , masz sporo czasu wolnego będąc na bezrobociu, więc może masz ochotę napisać mail - zapytanie do Ambasady Koreii Północnej, czy są zaiteresowani odwiedzinami Papieża w najbliższym czasie , wiesz, takie pytanie z ciekawości można zadać najważniejsza sprawa, czy Ambasada KRLD odpowie na pytanie, wchodzisz ?

Gość zmeczona pracaaa
żle im było za komuny, to macie teraz, to przez was i stoczniowców inni klepią biedę, zaklady poupadały, wszystko rozkradzione, stocznie już porozkradane, jeszcze kopalnie pozostały, mama nadzieję, ze też upadną, albo winniście pracować za najniższą krajową,

Gość ewa z drzewaaaaaaa
waruszko debilu coś ty za głupoty wygadywał do papieża:-D

Gość ewa z drzewaaaaaaa
miejsce też sobie znalazłeś właściwe dla tworzenia swoich idiotyzmów,przecież nigdzie indziej ,tylko na kafeterii jeszcze ktoś sie odezwie w toich durnych temacikach,tylko faktycznie twoji starzy musza być biedni mająć na utrzymaniu takiego idiote:-D

Gość słoik Winiary
Tomku ogrzej mnie, tak mi zimno... :(