Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuihh

Jak ja nienawidze jak moj partner do mnie mowi "zamknij sie" !!!!

Polecane posty

Gość wrednaictwoSzczere
właśnie widać że niereformowalny... normalna kobieta, która sie szanuje kopnęła by w d...ę tyle

Gość skrzypdze
biedaczyna nie miał przykładu ojej,a tu trafiła mu sie taka gratka,a cham nic nie potrafi ,tylko zamknij się,jacy ci faceci sa niewdzięczni

Gość uuihh
Micha, nie odpowiem Ci na to pytanie :) uwazam, z enie ma ono zadnego znaczenia. Wlasnie mi to nie odpowiada, drazni mnie, przeszkadza mi, zle mi z tym i jet mi przykro ! Nawet jak powiem cos glupiego, to napewno nie powienien tak reagowac. On nie jest zlym czlowiekiem, moze po prostu jest nieodpowiedni . Ogolnie duzoby opowiadac na temat samej mnie i naszego zwiazku. Bardzo wylewny temat, i nikomu nie chialoby sie tego czytac . Przepraszam was usze uciekac ogarnac sie i cos w koncu zjesc :) Zamykam watek :) Milej niedzieli wam zycze.

Twój facet to zwykly cham, burak, prostak ale widocznie dobrze cię dyma i dlatego go będziesz bronić. Napisz chociaż czy masz porównanie do innych.

Gość facet ma cie gdzies, lekcewazy
ciebie i to co mowisz, nie szanuje, nie zalezy mu, wiec nie kocha cie. Po co ci taki lipny zwiazek?

Gość uuihh
miałam 6 partnerów,nawet murzyna,ten jest jednak najlepszy,dochodzę z nim do trzech razy w jednym stosunku

Gość Novvvvikki
On nie ma do ciebie szacunku bo ty się sama nie szanujesz. Pozwalasz mu na takie traktowanie od samego początku więc dlaczego on ma coś zmienić ? Jestescie siebie warci