Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiak.28

Uprawiacie seks przy dziecku?

Polecane posty

Gość gość
Nieudoczna? Nie ma takiego wyrazu. Jak juz to nieudolna.

Gość gość
Mysle ze osoby uprawiajace seks w ciazy nie beda miec oporow by to robic i przy dziecku.jakos trudno calowac brzuch a potem udawac ze dziecko nieobecne

Gość gość
gość wczoraj Nieudoczna? Nie ma takiego wyrazu. Jak juz to nieudolna. A książki jakieś czyta czy tylko nogi rozkłada? Do słownika zajrzy, polonistka za grosz.

Gość gość
Oczywiście NIEDOUCZONA, bo królewna widzę nawet literek nie potrafi łączyć. Napisałam poprawnie, tak jak należy.

Gość gość
kto uprawia seks przy dziecku powinien zostać ukarany

Gość gość
Nie wiem czy ta która się podpisuje mamą zuzi i inne, które jej wtórują wiedzą, że to co robią podchodzi pod molestowanie nieletniego,a na to jest paragraf. One nie powinny się matkami w ogóle nazywać, bo to śmiecie, które nie potrafią pochamować chuci, tylko ****ają się jak zwierzęta i to przy dziecku uważając, że to w żaden sposób nie wpływa na ich psychikę. Żałosne kretynki, które nie powinny się rozmnażać.

Gość gość
gość dziś Nie wiem czy ta która się podpisuje mamą zuzi i inne, które jej wtórują wiedzą, że to co robią podchodzi pod molestowanie nieletniego,a na to jest paragraf. One nie powinny się matkami w ogóle nazywać, bo to śmiecie, które nie potrafią pochamować chuci, tylko ****ają się jak zwierzęta i to przy dziecku uważając, że to w żaden sposób nie wpływa na ich psychikę. Żałosne kretynki, które nie powinny się rozmnażać. Zaraz Ci wylecą z argumentem, że plemiona amazońskie chodzą gołe i się nie wstydzą przy dzieciach. Tak się kończy rozkładanie nóg przez nabyciem ogłady umysłowej. Jak już wspomniałam - nawet kota głupkowi nie dadzą, ale po dziecko to nawet do schroniska się fatygować nie trzeba. Żałuję, że znalazłam ten temat. Dla mnie było do tej pory oczywiste, że w każdym domu seksualność rodziców jest tylko ich sprawą i jest to kwestia INTYMNA.. Nie miesza się w to dzieci, (nie mówię o edukacji seksualnej!!!!). Mam nadzieję, że to trolle tylko, bo jeśli faktycznie coś takiego się wyczynia w domach to uważam, że tych de*nili za 500 plus powinno się skazać na ruski łagier za wspieranie patologi.

Gość gość
Absolutnie nie. Dziewczyny czy Wy jesteście normalne? Dla mnie jak w wieku 7 lat zobaczyłam kawałek cycka mamy to było traumatyczne, a Wy mówicie o seksie przy bobasie? I gdzie się patrzycie jak dochodzicie, jak tlumicie orgazm? przecież nie da się udać że w pokoju nie ma tej 3 małej osóbki. To jest chore i nie wytłumaczalne. Dla Was argument "bo przychodzi ochota" to argument? Patologia.

Gość gość
Jasne, córka jest małą ma dopiero 14 lat

Gość gość
Ja z moim męzem często się kochamy w obecności naszej kaji ,ktora ma 3 latka i nie reaguje co my robimy ale i tak jest przy nas goła bo ja i mój mąż nauczyliśmy ją być nago przy nas ale czasem się śmieję bo powiedziała ze bawimy się w chowanego