Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gusia223

ZIELONY KOLOREM PRZEWODNIM NA ŚLUBIE 2013

Polecane posty

witam wszytkie dziewczyny które zdecydowały sie na zielony jako kolor przewodni na swoim slubie:) ja mam juz zielone buciki, upatrzona dekoracje kościoła i slai jedank nie mam bukietu a raczej nie moge sie zdecydowac... i z zaproszeniami tez mam problem... gdy któras z Was maiłą jakies pomyśły to czekam. a moze sa jakies "byłe Panny Młode które miały zielony jako kolor przewodni??? jezeli tak to chetnie cos odpatrze i rozważę wszytkie propozycje... czakam na wszytkie "ZIELONKI" przyłaczajcie sie:)

Ja nie mialam zieleni jako takiej, tylko bialo-zielony. Jesli chodzi o kwiaty, to chyba najprostsza kolorystyka z mozliwych - pasuja wszelkiej masci roze, eustomy, gladiole (no moze nie do bukietu... :P). Bukiet mialam bialy (glownie drobne rozyczki i eustomy) w takiej zielonej "tutce" - niestety nie mam zadnego dobrego zdjecia bukietu, bo bym Ci pokazala. Cos mniej wiecej w tym stylu, tylko dol bukietu wpuszczony w zielony stozek: http://www.studioflorystyczne.com/images/stories/imagebrowser/slub/bukiety/2.JPG

Gość TakaONA89
Ja miałam na swoim weselu dekoracje w kolorze zieleni i na prawdę bardzo ładnie to wyszło na zdjęciach:)

Gość Marcelii23
Nowe forum ślubne zaprasza: www.Wianeczek.pl

Esh bardzo ładny ten bukiecik co pokazałaś. ja myslałąm o całym seldynowym tzn z santini. TakaONA89 a jaki miaaś bukiet tez w kolorze seledynu??

Gość jjnjncjdcnjdncjdncjdncjdncjdnc
fajne są zielone storczyki, żeby nie było tak całkiem zielono można do tego dodać jakieś inne kwiaty (kremowe, białe np. margaretki, eustoma, róże)