Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaFitMAJ2013

Mel B i inne ćwiczenia a szybszy poród??

Polecane posty

Gość MamaFitMAJ2013

Hej wszystkim! Jestem obecnie w 33 tc (8miesiąc) ćwiczę Mel-B pośladki, również inne ćwiczenia na nogi i pośladki. Nie potrafię nie ćwiczyć w ogóle.. Jednak zastanawiam się czy ćwiczenia nie przyspieszą porodu?

Gość ffffffffsssssssssssseeeee
Teraz poćwicz, a na wizycie lekarz ci powie, czy ci się szyjka skraca. Nie jest tak łatwo przyspieszyć poród. Ja robiłam wszystko - łącznie z bieganiem po schodach, a do 41 tygodnia nic się nie ruszyło.

Gość MamaFitMAJ2013
Boję się przedwczesnego porodu, ale ćwiczę nie od dziś i myślę, że może już na tyle jestem porozciągana, że każde kolejne ćwiczenia nie wyrządzą nic złego... Niektóre kobiety mogą tylko się schylić albo za wysoko podnieść ręce czy robić coś co troszkę je nadwyręży i już są problemy... Mam wizytę w środę to zapytam lekarza..

Gość MamaFitMAJ2013
Boję się przedwczesnego porodu, ale ćwiczę nie od dziś i myślę, że może już na tyle jestem porozciągana, że każde kolejne ćwiczenia nie wyrządzą nic złego... Niektóre kobiety mogą tylko się schylić albo za wysoko podnieść ręce czy robić coś co troszkę je nadwyręży i już są problemy... Mam wizytę w środę to zapytam lekarza..