Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainspirowal mnie temat

KLUB MATEK PIJACYCH PIWO I WINKO przy dzieciach

Polecane posty

wpadlam na pomysl, by zalozyc klub dla normalnych matek, ktore czasem sobie wypija piwko czy lampke wina, podczas gdy dzieci sa w domu NAŁOGOWYM ALKOHOLICZKOM:D dziękuję:) wiec ja pierwsza, codziennie lub prawie codziennie pije jedno piwko z mezem, czasami w weekend drinka lub dwa

Gość z ciekawosci
to duzo ci nie brakuje....

Gość co roku to samo
jak to leciało? aha juz pamiętam:D: cześć, mam ma imie Iza:D pije jedno piwo dziennie:P

Codziennie jedno piwo , drink lub dwa? A spróbuj zrezygnować z tego na dwa tygodnie i sprawdź czy bardzo męczy cię takie postowanie bo jeżeli tak to znaczy że uzależniłaś się od tego typu rozluźniaczy. Ja od czasu do czasu wypiję pół lapmki czerwonego wina z cynamonem ale zawsze czekam z tym aż położę córkę spać bo raz, nie piję alkoholu przy dziecku które zagląda mi do kubków i podpija ;) a dwa jak już na rauszu ten raz , dwa w tygodniu to nie przy dziecku. nie jestem jakaś nawiedzona i luźniej traktuję pewne sprawy ale akurat alkohol to alkohol , mam swoje zasady.

słowo 'normalny' jest coś nadużywane ostatnio na forum... dla kogoś normalne jest niepicie, dla kogoś jedno piwko wieczorem, dla innego kilka, a dla jeszcze innego picie od rana i każdy z nich się może kłócić, że jest normalny:)

Gość tortowa45
najpierw autorka pisze , ze chodzi o picie CZASAMI a potem pisze , ze ona pije codziennie piwo a w weekendy drinki :D Do alo ci nieduo brakuje. 1 1 Nie wiem co wy macie z tym alkoholem ja w ogole nie pije bo nie lubie a juz przy dzieciach to bym sie w zyciu nie napila. I jesczze zadnych wytwornych alkoholi tylko piwsko, fujjj

codziennie lub kilka razy w tyg nie pije alkoholu ani mąż, sporadycznie okazjonalnie lampke wina do obiadu/po kolacji, czy po koniaczku sobie z mezem po pracy na sam wieczor wypijemy, ale to od czasu do czasu Moje najstarsze nastoletnie dzieci czasami tez potrafią symbolicznie z nami sie napic po jednym kieliszku winka (okazjonalnie)

Gość ja tez nie krajowa
ja sie dolaczam.moze nie codziennie pijemy,ale chetnie cos wieczorem do kolacji wypijemy,albo jak jestesmy w restauracji. Albo lampke szampana w wannie. Ja bardzo lubie czerwone,wytrawne wino.

Gość tortowa45
toksyczna, Ty dajesz choc troche odpoczac temu twojemu komputerowi? Bo kiedy bym nie weszla na neta Ty tam zawsze jestes.

ale chyba czegos nie zrozumialyscie, napisalam,ze codziennie piję 1 piwo z mezem,a znie ze po jednym, czyli jedno na poł:)

Gość cvv456
ja pije z mezem piwko dwa 3 czasem butle wina i po 2 piwka i nie robcie z nas meneli seschizowane matki poali swiayt wedlug dzieci sie tylko kreci?? juz napic sie nie wolno??/ przypomnijcie jak za kmuny chlali wszyscy.i nikt nie robil patologi

Gość to ja sie pisze..
Pije prawie codziennie piwo czasem nawet sama;) w weekend zawsze wieksze ilosci.Ale wiekszosc moich znajomych tez pije i sa to normalne osoby nie z patologii. Wiec ja nie wierze ze sa matki co nie pija. Moja kolezanka (na codzien lekarka) nawet kiedys obzygala dziecko bo nie zdazyla do wc;)

Gość nie, nie można
no ja się niestety zgodzę, że codzienne picie alkoholu nawet w niewielkich ilościach, to jest uzależnienie, a co innego wypić coś nawet raz w tyg.

Gość patlogia
patola!!!

Gość ja tez chce:-@
Z mezem w weekend po butelce wina na glowe;) a potem dziki sex.

Gość do matka,zona itd
i to normalnie w pracy chlali.Kto nie pil byl jakims odrzudkiem,podpierd...alaczem itd

Gość tortowa45
nawet ta polowa piwa ale WYPIJANA CODZINNIE jest bardzo niebezpieczna bo uzaleznia a Ty z tego piszesz jestes uzalezniona. Ale nie przejmuj sie po prostu lubisz sobie wypic sa takie kobiety, znam pare takich osobiscie . Niektore sa teraz w rynsztoku. :(

Gość patlogia
sama bedziesz w tym klubie

Nie jestem za piciem alkoholu codziennie czy co drugi dzien ,ale to autorki sprawa, kazdy inaczej interpretuje czasami DO ""tortowa45 -""-A to ja chyba mam podszywacza, bo na niecie dopiero jestem OD 50 min, wiec potrafisz to wyjasnic jakim cudem mnie wczesniej tutaj widzialam, czy jak zwykle dasz nogi bo ci argumentacji zabraknie ?? :D No wiec jak to jest z twoimi halucynami ? wczoraj od godz 13 nie wchodzoalm na kage, teraz jetsem od niespelna godziny a ty mnie jakims dziwnym cudem tutaj ciagle widujesz?Wklej mi linki gdzie sie dzisiaj wypwiadalam wczesniej niz 15 ,czekam :)

Gość tortowa45
a potem w tv mowia, ze dziecko wypadlo z okna bo matka pijana.

Gość tortowa45
ToksycznaKobita, wczoraj siedzialam na kafe i tez bylas, ty chyba cale zycie na tym kafe siedzisz. I nie pisz , ze to nieprawda bo tkwisz tu godzinami. p.s twoje glupawe przytyki mam w dupie. :D

Gość do matka,zona itd
ochh bez perzesady,ile tych dzieci wypada z okien bo matka pijana i pewnie jeszcze po szklance piwa. Czesciej chyba sie slyszy co sluzba zdrowia wyprawia za numery jesli chodzi o dzieci. Na tym bym sie skupila!! to macie w dupppach,zauwazylam,nikt z tym nie walczy ale zwyzwac matke bo lampke wina wypije przy dziecku to tak. Dziwne sa niektore z was i to bardzo! Albo u lekarza,matki z dzieckiem nie przepuscicie,miejsca w a tramwajunie zrobicie,baaajeszcze obgadacie! Takie zaklamane z was wsiury

tez lubię czasem sobie piwko wypić lub 2, za winem nie przepadam, ale od czasu do czasu do obiadu też się zdarzy...drinki raczej w klubie lub jak znajomi wpadną

Gość Ja wczoraj wieczorwm jedno
wypiłam(read's) i dzisiaj jedno planuję.Wcześniej to tydz temu z okazji moich urodzin 2 readsy i lampkę wina.Zresztą zazwyczaj na weekend mąż jakieś piwo kupi. Ale nie zawsze.

pol piwa nazywasz uzaleznieniem:D ok. niech bedzie i tak, jeden pije codzinnie 3 mocne kawy ja żadnej, inny pol piwa:P

a co zlego jest w tym, ze dziecko widzi, ze ja pije alkohol? Poki sie nie zataczam, nie leze zarzygana to w czym problem? Pije przy dziecku normalnie, moj syn wie co to piwo, drink, papieros. No ale jest tez w tkaim wieku, ze gdyby nie wiedzial to bym byla pewna, ze jest niedorozwiniety:P

Gość a my zawsze w weekend pijemy
po 2 piwa, jak nie ma to po 3 drinki, bo Johnny, cola i cytryna zawsze jest w domu:D

Co dziennie nie piję, ale w weekendy to nawet więcej niż jedno, dwa i to przy dzieciach :) Tyle że moje mają 16 i 18 lat :P

Gość Ja wczoraj wieczorwm jedno
aha mały ma 5 lat jak był mniejszy to nie tknęłam nic a nic.