Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grabka8765

czy mój mąż to cham ???

Polecane posty

Gość grabka8765

wczoraj chciałam porozmawiać z mężem przed snem , zaczęłam rozmowe a on odezwał sie do mnie żebym przestała pier...lić bo spać mu nie daje i nie wyspi sie do pracy .... mam go dość traktuje mnie jak kure domową ,nie okazuje mi żadnej czułości , czy to jest cham ??

Gość Safiraa
nic nie powinno usprawiedliwiać - nawet desperacja seksualna- takich odzywek biedna fiku. zwykły wulgarny beton.

Myślę, że tu mogą być okoliczności łagodzące takie jak godzina, poziom zmęczenia, ile mu godzin snu zostało i o czym chciała porozmawiać, czy wcześniej prosił grzecznie żeby dała mu spokój. Autorko, opisz dokładniej sytuację.

lepszej pory na rozmowę nie było? Ja też często padam ze zmęczenia i jak by mi żona dupę truła to też może byłbym chamem.

lepszej pory na rozmowę nie było? Ja też często padam ze zmęczenia i jak by mi żona dupę truła to też może byłbym chamem.

Gość tak, twój mąż jest chamem
:P

Gość grabka8765
no była późna godzina 23, a musiał wstać o 6, ale wkurzył sie chyba samym tematem rozmowy i tak mnie podsumował ..

Gość coramowaty
Moja zona juz pare lat mowi mi ze jestem cham czasami do potegi,to ja jej na to pakuj manele i wyjdz, i mowie jej dalej ze ty nigdy nie wyjdziesz bo wiesz ze ja ladna pale mam i dobrze ci pcham