Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wszyscy mają mnie za dziwoląga

Czy naprawde jestem dziwny?

Polecane posty

Witam. Od razu zaznaczam że zakładam ten temat nie po to aby poczuć się lepiej tylko jestem ciekaw wasze opini. Otoż mam prawie 22 lata (za miesiąc pełne) i wszyscy młodzi w mojej miejscowości mają mnie za dziwaka i dziwoląga (mieszkam na wsi) tylko dlatego że do kościoła chodze w garniturze (na święta np triduum paschalne czy Boże Narodzenie dochodzi jeszcze krawat). Ogólnie w tyłku mam ich zdanie tylko co wy sądzicie? Czy wy też myślicie że jestem dziwolągiem?

Gość Marta,23
nie,jestes bardzo normalny masz klase,maniery i szacunek do religii i tradycji...mi sie to abrdzo podoba:) kiedys niedziela to byl dzien swiety.....odpoczywalo sie wtedy i celebrowalo swieto....nei wolno bylo pracowac,sprzataac i chodizlo sie ladnieie urbanym........dzieciaki w sukienkach,lakierkach....rodzice tez elegancko ...a teraz??? totalny brak zasad...nei wiem cyz to lenistwo czy jakeis rozwolnienie tradycji i kultury...czy to z zachodu przyszlo...Jesli nie wachasz sie pod pachami i nie mowisz sam do siebie to wcale nie jestesc dziwny.....baaaa,masz nad innymi przewagę,masz zasady i badz z tego dumny

Gość a dlaczego nie możesz
bardzo lubię takich jak Ty

Dzięki. Nie wiem czemu mnie tak osądzają ale mam to gdzieś i zawsze jak mówią że jestem dziwolągiem to nigdy jeszcze nie wbiłem wzroku w ziemię ze wstydu :) Chociaż w tygodniu ubieram się normalnie tzn albo normalne jeansy sweter lub bluza albo szerokie jeansy (baggy) szeroki t-shirt i bluza plus czapa i nie wiem czemu mnie tak osądzają.

ośmieliliście mnie, dodam więc, że wącham sedes po wizycie w toalecie mojej mamy

.

i podnieca mnie wikary kiedy zakłada fioletowe wdzianko.,jest taki sexy że wszystkie szare polski sie umywaja

Gość tertyuyu
nie widze w tym nic dziwnego ;)

Gość Rodney25
Nie przejmuj się tymi ludźmi. Nic w tym dziwnego, że tak się ubierasz. Też mnie czasami to wkurza, że Polacy mają taką mentalność, że każdy się na kogoś patrzy dziwnie. W Anglii ludzie bardzo różnie się ubierają i po prostu mają zlewkę na innych. Ty też mniej.

ubiór przedstawia twój szacunek do sytuacji dlaczego czujesz się dziwnie że potrafisz okazać co czujesz na zewnątrz , nic ci nie dolega jesteś chłopak z klasą a nie burak dla którego dres jest szczytem mody