Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nesska94

Głodówka

Polecane posty

Witam, od jutra zamierzam zacząc 5 dniową głodówkę, żeby oczyscic ogarnizm i troche schudnąc. Zaczyna ktoś ze mną? ;)

Gość pytający2121212
dużo masz sadła?

" sadła " mam tyle co Ty kultury osobistej czyli niewiele, aczkolwiek chcę byc jeszcze szczuplejsza ;)

Gość jak zacznie cie bolec głowa
od toksyn lub co innego to ci szybko przejdze ta głodówka ja prubowałem i jak pisała ewa dambrowska jak zaczynam głodówke to zaczyna mnie głowa bolec

Ja już byłam na głodówce 3 dniowej i jakoś dałam radę, jedyne co mi przeszkadzało to problem ze wstawaniem, ale poczułam się po niej lżejsza i moja skóra wyglądała ładniej. Każdy reaguje inaczej ;p

Gość Olcia Dubicka
5 dni to trochę za dużo. Jeden dzień głodówki jest bezpieczny do organizmu i nie dostaje takiego szoku góra 3 dni można. Ale to też zależy jaka głodówka, czy całkowita tylko na wodzie czy taka z minimalną ilością pokarmu. Chciałam kiedyś też taką głodówkę przeprowadzić ale jakoś nigdy do tego nie doszło a dużo o głodówkach czytałam. Aktualnie korzystam z innego sposobu polecanego przez matkę dzieci którymi się opiekuję. Mianowicie stosuję tabletki odchudzające Forever Slim, można je kupić na allegro. Do tego przeszłam na zdrową dietę ale taką bez liczenia kalorii i już po miesiącu schudłam 7 kilogramów.

Gość 4 cnfdc
ale po co ty sie glodzisz???? bez sensu przeciez bedziesz miala efekt jojo, wiec jak skonczysz ta glodowke za pare dni cos zjesz to bedziesz miala taka sama wage jaka mialas wiec ta glodowka wniczym ci nie pomoze jesli chcesz naprawde schudnac to powinnasc ograniczyc spozywanie tlustych potraw jesc duzo owocow warzyw nabialu szynki chude itp no i zrezygnowac ze slodyczy no i cwiczyc , biegac ;)

Gość chleba i igrzysk :)
20% młodych ludzi w kraju będących na bezrobociu dołącza się do twojej głodówki.