Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uk2013

Kto bardziej szaleje w brzuszku?

Polecane posty

Gość uk2013

Tak mnie ciekawi czy sila i czestotliwosc ruchow zalezy od plci? Mocniej i czesciej ruszaja sie dziewczynki czy chlopcy? Mamy majace obie plcie w domu pewnie moga porownac.

Nie sądzę aby było to zależne od płci dziecka. Niektórzy uważają, ze można po tym poznać przyszły temperament dziecka- ale też nie zawsze się sprawdza. Ja mam chłopca i dziewczynkę a ich ruchy odczuwałam bardzo podobnie

Gość wifigdansk
to chyba najmądrzejsze dziś pytanie.

Gość princessaofpersia
nie no litosci, ogarnijcie rozum co niektore :O

Gość 1 dziewczyka, 3 chłopcow
mała przebiła wszystkich chłopaków. Ona była strasznie ruchliwa i ma dziewczyna charakterek. Chłopcy raczej spokojni, a i temperamenty mają spokojniejsze

Gość a ja........
Pierwsza córka teraz czekamy na syna. Synek rusza sie znacznie więcej ale słyszałam,ze to wlasnie określa jaki będzie po urodzeniu....oh jeśli to prawda to współczuje sama sobie hahaha

czy ruchy dziecka przypominają to uczucie, gdy jest się głodnym i się "przelewa"? czy jest to coś bardziej monstrualnego?

Gość mgergesdddddddd
ale pytanie ja pierdole :O i jeszcze powiedz że to "uk" w nicku to że w Anglii siedzisz :O prostaczki :O Jak widzę te wpisy "ja siedzę w UK" to rzygać mi się chce :O po huja dodajecie to zasrane UK ? Ze takie jesteście światowe ? :O