Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupa solanka

O cipkach po raz kolejny

Polecane posty

Gość zupa solanka

Prosze o wypowiedzi normalnych facetow, z doswiadczeniem w sprawach seksu. Krotko i na temat. Wiadomo, ze rozne sa preferencje co do wygladu cipki, ale najczesciej latwo obiektywnie ocenic, czy cipka jest ladna, czy nie. Czy faceci zwracaja uwage na 'urode' cipki w sytuacji intymnej? I czy ewentualne braki w jej urodzie wplywaja na ogolna ocene atrakcyjnosci partnerki?

każda jest piekna. Bezwarunkowo. U was seks się budzi w głowie,jesli głowa chce,to cipka też. I wtedy własnie rodzi sie piekno.

Ok. Ale czy zwracacie uwage na ksztalt, wielkosc warg sromowych, kolor itd? Rozumiem, ze jest piekna, ale czy zauwazacie szczegoly na tyle, ze potraficie pozniej porownywac cipki roznych partnerek?

Gość nie no kurde
nie ma to jak facet co porownuje cipy

gentlemen nie patrzy na drobiazgi i szczegóły ważne jest by była wilgotna i chętna jak jej włascicielka oczywiście sa tacy "naukowcy" co to porownuja,mierza,cmokają,slinią się itd,ale to pętaki,gnojki i inna swołocz trwale onanizująca się pod foty Dody. Pewnie że jak zwisa 10cm wargi sromowej,to kobieta może odczuwac dyskomfort i mysli co ten facet powie lub zrobi,ale to są nieczęste przypadki i nie wpływaja na całość

opinie niektórych błakających sie tu zasranców najzwyczajniej w siecie - lekceważ. To onaniści i nie powinni wzbudzać w Tobie watpliwości. Może potrzebujesz wsparcia duchowego lub ... językowego :D

rozumiem :) polegaj na swoim facecie,widze że oprócz uczucia mu ufasz

To juz temat na inna dyskusje, niekoniecznie tutaj. Ale kwestia wygladu cipki zaczela mnie nurtowac wlasnie przez Kafeterie, nigdy nic zlego na jej temat od zadnego faceta nie slyszalam. No ale wlasnie dlatego chcialam zapyatc, bp otwarcie to chyba nikt nie powie nic przykrego na temat wygladu kobiecego miejsca intymnego. A do zalozenia tematu sklonily mnie wypowiedzi na temat wygladu cipki pani w tej dyskusji: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5538273 Ze niby wyglada jak cipka 50-latki? Moja wyglada podobnie, moze nawet wargi mniejsze mam wieksze, a dzieci nie rodzilam (zreszta czy ma to cos do rzeczy?)

Gość dix ae
ci wszyscy samczy krytykanci cipek by tak naprawde oddali wszystko, by choć raz jakas zobaczyć na zywo. a krytykujace samiczki moga ci zwisać.

Gość samiec 200%
Oczywiście, że zwracamy uwagę. Gdy widzę motyla - wychodzę.

Dla mnie też za bardzo nie ma różnicy.Wszystkie są piękne bo dają przyjemność obojgu kochanką. Jeśli facet jest z kobietą to widocznie akceptuje taką cipkę jaką ma jego kobieta. Ważne by była wilgotna i wygolona.

Gość nawaraaaaa
najładniejsze sa bułeczki bez wystajacych farcocli, rózowe koniecznie

Gość sddsfds
Wbrew pozorom wygląd tego miejsca jest ważny . Niektore kobiety maja naprawde brzydkie krocza przypominające z wyglądu slimaka

Gość sddsfds
rozdeptanego slimaka

Gość vbdoriu
samiec 200% Oczywiście, że zwracamy uwagę. Gdy widzę motyla - wychodzę. xx widzac cipke na zywo bys sie zesral ze szczescia

Gość OnaMlodaaaaaaaaa
Nie wiedzialam, ze mezczyzni sie nad tym zastanawiaja. Moim zdaniem to chyba nie ma znaczenia. Musi byc dobrze wygolona i czysta!!

Gość samiec 200%
nie każdy tu jest zastulejonym prawikiem jak ty :D

Gość fsb
bdf

Gość anonimowy gosc..
nigdy nie widziałem cipki na żywo mam 28 lat

No owszem musi być wygolona i czysta ale i trochę musi się podobać facetowi. Np mnie podobają cię takie jak nie widać warg lub jak trochę widać. Takie co wszystko mają na wierzchu nie za bardzo mi się podobają.

Gość samiec 200%
Corocznie, po przejściu pierwszej wiosennej burzy, owijam swe stopy w onuce, których używał mój pradziadek podczas walk o Wilno w 1919 roku i wychodzę z domu aby w pobliskiej drogerii nabyć opakowanie "Kreta" do udrożniania rur. Specyfik ten wciągam nosem i znacznie odświeżona umysłowo udaję się na pobliski plac zabaw, gdzie wdrapuję się na górną belkę huśtawki i deklamuję z pamięci deklarację programową Samoobrony, przy czym mój zwieracz odbytu kurczy się rytmicznie z zadowolenia.

Gość motylek155
A więc jednak faceci patrzą na wygląd waginy... a tyle niektórzy mówili że nie.... No nie wiem , nie wiem.... jak to w końcu z Wami chłopy jest.... np ; masz 39 lat.... i ona (a zarówno jej wagina) tez ma ok 39lat... powiedz, chciałbys taką czy tez bardziej młodszą miej na uwadze że sam nie jesteś juz super młodzieniaszkiem...więc co bys wolał???? żona , czy o 10 lat młodsza kochanka????? Ale uwaga... kochanka ma męża...