Gość deskowamamma Napisano Marzec 18, 2013 Hej Jestem mama 2 dzieci. Pierwsze dzieco karmilam jakies 8mmiesiecy potem okazalo sie ze jestem w drugiej ciazy.Jak przestalam karmic to piersi mi oklaply.Ale zaraz potem osiagnely rozmiar 80E.Urodzilam drugie dziecko.Karmilam 5,5 miesiaca.Obecnie 2 miesiace po odstawieniu od piersi mam mega problem:( wszystkie staniki sa zle za male za duze.Chodzi o miseczke jak jest push up to moje piersi sie z niego wylewaja jak zakladam taki z pelna miseczka to nawet przy najmniejszym ruchu brzydko odstaje.Na dzien dzisiejszy nosze tylko sportowe,w nich czuje sie w miare komfortowo ale nie ukrywam ze wolalabym cos usztywnianego bo w materialowym czuje dyskomfort bo po prostu dziwnie mnie ciagnie. Jestem szczupla ale w ciazy przytylam ponad 35kg(niedoczynnosc tarczycy) po ciazy w 6 miesiecy zgubilam nadprogramowe kg,potem w kolejnej ciazy tez przytylam 35kg i teraz mam juz swoja wage.Moje piersi ktore w ciagu 2 lat kilkakrotnie rosly i malaly obecnie wygladaja jak dwa przebite balony:( obwisly. Ja juz nawet nie mysle zeby bez stanika wygladaly dobrze,moj maz kocha mnie i z tymi zwisami ale chciala bym czuc sie po prostu dobrze w staniku.Mam olbrzymia garderobe pelna seksownych sukienek,bluzek niestety dopoki nie znajde dobrego stanika moge nosic tylko swetry i luzne koszulki:( Pomocy!!!!! moze ktoras ma podobmy problem i nakieruje mnie gdzie i jaki stanik powinnam kupic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach