Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość deskowamamma

Piersi po karmieniu

Polecane posty

Gość deskowamamma

Hej Jestem mama 2 dzieci. Pierwsze dzieco karmilam jakies 8mmiesiecy potem okazalo sie ze jestem w drugiej ciazy.Jak przestalam karmic to piersi mi oklaply.Ale zaraz potem osiagnely rozmiar 80E.Urodzilam drugie dziecko.Karmilam 5,5 miesiaca.Obecnie 2 miesiace po odstawieniu od piersi mam mega problem:( wszystkie staniki sa zle za male za duze.Chodzi o miseczke jak jest push up to moje piersi sie z niego wylewaja jak zakladam taki z pelna miseczka to nawet przy najmniejszym ruchu brzydko odstaje.Na dzien dzisiejszy nosze tylko sportowe,w nich czuje sie w miare komfortowo ale nie ukrywam ze wolalabym cos usztywnianego bo w materialowym czuje dyskomfort bo po prostu dziwnie mnie ciagnie. Jestem szczupla ale w ciazy przytylam ponad 35kg(niedoczynnosc tarczycy) po ciazy w 6 miesiecy zgubilam nadprogramowe kg,potem w kolejnej ciazy tez przytylam 35kg i teraz mam juz swoja wage.Moje piersi ktore w ciagu 2 lat kilkakrotnie rosly i malaly obecnie wygladaja jak dwa przebite balony:( obwisly. Ja juz nawet nie mysle zeby bez stanika wygladaly dobrze,moj maz kocha mnie i z tymi zwisami ale chciala bym czuc sie po prostu dobrze w staniku.Mam olbrzymia garderobe pelna seksownych sukienek,bluzek niestety dopoki nie znajde dobrego stanika moge nosic tylko swetry i luzne koszulki:( Pomocy!!!!! moze ktoras ma podobmy problem i nakieruje mnie gdzie i jaki stanik powinnam kupic.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować