Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaaa88

pogubilam sie

Polecane posty

Gość kiniaaa88

Mam faceta, 4 rok zwiazku. Nie uklada nam sie, nie wiem czy sie wypalilo czy co sie dzieje, ale nie jest dobrze. Chwilami sobie myśle, że nie wyobrażam sobie bez niego zyć, a za chwile, że nie czuje nic. W sobote wyszłam ze znajomymi na impreze, tam spotkałam faceta, który bardzo podobał mi się od dawna. Nawiązaliśmy kontakt wzrokowy a za chwile juz siedział obok mnie. Troche wypiłam. Suma sumarum odlączyłam sie od znajomych, wyszłam z nim z tej imprezy i pojechałam do niego. Nie przespałam się z nim, bo ciagle w tyle głowy myślalam, że mam faceta. Z jednej strony mam strasznego morlaniaka, a z drugiej cały czas myśle o tym facecie... on dzwoni żeby się spotkać, czy wpadne do niego. powinnam powiedziec, że NIE i to skończyć, ale problem w tym, że ja też chyba chce. wiem, że jak sie z nim spotkam, to się niewinnie nie skonczy i dopiero będe miała moralniaka. Pogubiłam sie w tym wszystkim.

Gość statsy
odnajdziesz się kiedy obu poinformujesz o swoich rozterkach

Gość nie ma sensu
wiesz ze jak sie spotkasz to przekreslisz swoj zwiazek zapewne wiec decyzja nalezy do Ciebie

Gość klauuudia1
nie kochasz swojego faceta jak masz takie rozterki proste...

Gość fffffffffffffffffffdfghjkf
wspolczuje twojemu chlopakowi

Gość nie muszewzyciu
Wiesz co, czasem bywa tak, że musi się pojawić jakiś sygnał, bodziec który skłoni nas do podjęcia pewnych decyzji, zakończenia pewnych rzeczy. Może ten nowo poznany facet właśnie się po to pojawił żebys mogła zrozumieć, że Twoj obecny to jednak nie to i nie ma co tracić czasu. U mnie przynajmniej tak było, też miałam takie rozterki, nie wiedziałam co robic ze swoim zwiazkiem i własnie pojawił się ktoś nowy, z kim jestem do dziś.

Gość to ja ten niedobry
Jednym słowem odezwały się kurwiku :P

Gość patipane
z szzacunku do tego faceta z ktorym teraz jestes odejdz, i tak go nie kochac a ku rwic sie zawsze jest latwo co?

Gość klikklik2134
ale dlaczego odrazu ja zjechaLISCIE kazdemu moze zdarzyc sie chwila slabosci przeciez sie z nim nie przespala spoko dziewczyno przemysl wszystko na spokojnie i nie podejmuj decyzji pod chwila emocji

Gość wkurwiona żona
Słabość słabością, ale qrewstwo pozostaje qrewstwem.

Gość JuliTTa)
sama jestem w podobnej sytuacji :(

Jakie qrestwo? Znacie w ogóle znaczenie tego słowa? Pakować kanapki do plecaka i do szkoły.

Gość aksssssc
no rzeczywiscie qurwi sie strasznie ze do niczego nie doszlo. nooo zapomnialam ze tutaj wszyscy sa tacy porzadni!!!!!!!!

Gość van kuffel
ty uważasz że jej postępowanie jest takie uczciwe i przyzwoite ?

Gość aksssssc
moze nie takie uczciwe ale do qrestwa to sporo tam brakuje