Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny kot.....

macie ciepło w domach

Polecane posty

Gość czarny kot.....

Hej wszystkim czy u was jwst ciepło w domach pisze do ludzi ktozy mieszkają w jednorodzinnych.u mnie zimno jak chlera opał sie skończył a zima nie:(

Gość ona taka jedna..
ja tez mam zimno wogole nie pale bo nie mam czym

Gość xxxxxxxyyyyyyyzzzzz
tak

Gość u mnie ciepło, chodzę w
majtkach i koszulce po domu ;) Opal też się skończył trzeba było dokupic niestety.

Gość hanka anka
U mnie wieczorami jest taki gorac,ze nie da sie chodzic bez pantofli bo parzy po nogach ( podlogowe ogrzewanie) a nad ranem jak wygasnie w piecu robi sie chlodniej.ja ogolnie wole miec chlodniej niz za goraco.. mi jest zawsze cieplo wiec dla mnie to bez wiekszego znaczenia.

Gość pechowa gwiazdeczka
Ja sobie właśnie podkręciłam ogrzewanie na 22 stopnie, mama gazowe.

Gość do musztarda
Zimono jak nie wiem, a centralne wlaczone caly wieczor i rano kiedy wstaje. A w pracy jeszcze zimniej, siedze w szliku i przytulona do termofora. Parodia jakas z ta zima.

Gość OnaMlodaaaaaaaaa
Ja mieszkam w jednorodzinnym i mam cieplusio. 23C. Tata pali codziennie. Moze trzeba drewno kupic?

Gość bngfb
umnie zimno niema czym palic ale nienarzekam nielubie goraca choc kilka stopni mogloby byc cieplej

Gość u mnie cieplutko moze nawet za
Cieplo. Smiac mi sie chce z sasiadki,jej maz jest gornikiem,zostawili sobie wegiel ten co mu przysluguje z kopalni a reszte kartek sprzedali.teraz zachodza w glowe czym palic.

Gość zima zima zima!!!
ale wam zazdroszcze jak macie cieplutko u mnie okropnie zimno nie ma czy palic i na opał tez nie ma siedze w kuchni i gaz włączyłam życie.....

Gość werfwrfwe4r
A na kafeterii można przeczytac,ze ci co mieszkają w blokach to sa biedni :-) A wychodzi na to,ze ci co w domach to nie maja czym palic w piecach i marzną.

Gość OnaMlodaaaaaaaaa
Jak sie buduje dom to trzeba tez miec za co ten dom utrzymac a nie potem narzekacie, ze macie zimno. Moze czas lepiej rozplanowac swoje wydatki albo zwiekszyc dochody a nie.

Gość brrrrrrrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrr
do werfwrfwe4r "A na kafeterii można przeczytac,ze ci co mieszkają w blokach to sa biedni A wychodzi na to,ze ci co w domach to nie maja czym palic w piecach i marzną." Jak się przejada pieniądze na opał to trzeba marznąć! Mnie w bloku nikt nie pyta czy mam na czynsz, tylko muszę zapłacić, a ty możesz sobie zmarznąć! Nie wiem ile w domu prywatnym wychodzi za ogrzewanie na sezon, ale myślę, że jak by ludzie latem odkładali pieniądze na ogrzewanie to też by nie mieli takich problemów zimą. Ja w bloku płacę za 58m. prawie 2000zł. samo centralne ogrzewanie, woda grzana bojlerem elektrycznym, czyli jeszcze trzeba doliczyć opłatę za prąd!

Gość gość
mamy ciepło. a czym palicie ? węglem, ekogroszkiem czy może czymś innym? ja od kilku lat zamawiam z dostawą i rozładunkiem na SmartTrans. Za tonę ekogroszku zapłaciłem 590zł. takze jestem zadowolony. jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą dzwońcie do nich 503 352 341