Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ber

Trudna decyzja

Polecane posty

Gość ber

Hej. Stoje na rozdrożu, nie potrafie podjac decyzji z kim chce być. Mam 32 lata, córeczkę 7 lat, jestem w separacji z byłym facetem-ojcem mojego dziecka. Bylismy razem 8 lat. Nie byłam szczesliwa w tym zwiazku, zyliśmy jakby osobno, każde swoim zyciem, on nie traktował mnie z szacunkiem i ogólnie nie umiał dbać o nas. Mieszkaliśmy z tesciami, którzy też przyczylini się do rozpadu. Jakis czas temu poznałam kogoś i zakochałam sie. Jest bardzo romantycznie i tak jak sobie zawsze marzyłam. Chce abym przeprowadziła się niebawem z moją córką do niego. Wszystko mi w nim sie podoba ale jest mały szczegół, który mnie bardzo stopuje,- jest młodszy odemnie 8 lat! Nie widać aż tak bardzo tego wizualnie, jednak myśle jak to bedzie w przyszłości. Ma dopiero 23 lata i obawiam się że mu sie odwidzi kiedy zwale się do niego ze wszystkim. W miedzy czasie spotykam się z byłym 2 razy w tygodniu, ogólnie dla dobra mojego dziecka. Zmienił sie na plus, rzucił swoje wszystkie nałogi, dba o siebie i wygląda lepiej, zupełnie zmienił swoje nastawienie, bardzo sie stara ze wszystkim, zależy mu abysmy byli spowrotem razem i robi mi niezły metlik w głowie. Gdybym nie poznała młodszego to zaufałabym mu i spróbowała dać nam ostatnia szanse. Z drugiej strony gdyby młodszy był np w moim wieku to napewno bym zaryzykowała i związała się bez obaw.. co o tym myslicie ale tak serio

Gość niestety jestem
na kafe już kilka lat jak zlikwidować swoje konto i pseudo

Gość niestety jestem
Zmienił sie na plus, rzucił swoje wszystkie nałogi, dba o siebie i wygląda lepiej, zupełnie zmienił swoje nastawienie kiedy znajdę swoj dawny pseudonim i hasło to będę lepszy

Gość niestety jestem
jestem tym czym jestem

Gość niestety jestem
tym czym jem co jem tak co jem tym jestem bo jestem riośliną

Gość niestety jestem
.. co o tym myslicie ale tak serio

Gość sddsdfffgg
stara diva z dzieckiem zawraca tylek mlodemu chlopakowi, czasem jak czytam te tematy to mam wrazenie, ze te baby z wiekiem glupieją, a nie mądrzeją. weź ty sie lepiej dzieckiem zajmij a nie laatniem za mlodym kutasem.

Gość niestety jestem
Redakcja (PR +

Gość sddsdfffgg
te przeprowadź sie do niego, jak to sie mowi, na starej piczy... sie cwiczy, zycze powodzenia.

Gość niestety jestem
nie ma pieprzyka na górnej wardze

Wiesz co, żebyś nie trafiła z deszczu pod rynnę. Nie znam tego Twojego 23 latka, ale czy będzie Ci wsparciem w ciężkich chwilach, czy pomoze przy córce, czy jest odpowiedzialny, cy jest pracowity, czy jest na tyle dojrzały? Sama musisz to ocenić, bo go znasz. Jeden 23 latek jest jeszcze jak dziecko ale wiem, że zdarzają się bardziej dojrzali, jednak to rzadkość. Zastanów się dobrze. Pomijając już różnicę wieku, że zawsze będziesz miała presję żeby wyglądać młodziej. Niekiedy sama miałam dylematy co do związków z młodszym, bo właśnie wyglądam młodziej i często spotykałam się z zainteresowaniem młodszych facetów. Jednak nigdy nie zdobyłam się na odwagę, żeby się zdecydować na taki związek, gdyz bałam się przyszłości. Może to i źle, nie wiem. Przemyśl to dobrze. Powodzenia.

Gość ber
Już trochę go znam i sprawdził sie w różnych sytuacjach. Jest zaradny, ma swoje mieszkanie, pracuje i chciałby być już ze mna na stałe. Akceptuje to ze jestem mama, chce byc przyjacielem dla mojego dziecka. Naprawdę jeszcze sie na nim nigdy nie zawiodłam, poznałam jego rodzine, on myśli o mnie na poważnie. Co do presji zeby wygladać młodo to czasami mam na tym punkcie obsesje i to jest męczące.

Gość ber
up!