Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra.. oh my

moja tesciowa..

Polecane posty

Gość masakra.. oh my

Stwierdziła ze 500 zł które chce wydać na ślub to gruba przesada.. Chodzi o fryzjera, fryzurę próbną, paznokcie, rzęsy sztuczne i makijaż... I stwierdziła ze na poprawiny mam iść w sukience u której byłam u siostry na weselu.. Mam juz dość tych wytycznych.. Jak dać delikatnie do zrozumienia ze to nasza sprawa... Aaa i my chcemy auto jakieś stare typu fiat 125 p żeby było zabawnie a ona ze to nie wypada...

Gość masakra.. oh my
Jest ktoś z takim problemem teściowa - wszystko wiedzaca

Gość hitsezonu
pytanie czy wy sami za to płacicie czy ona/rodzice fundują...

Gość papieszka
No chyba mnie chooj upali probna frizura ,i inne sztuczne pjerdoly a do slubu fiatem,ta twojatesciowa to inteligentna kobieta w porownaniu do ciebie bezmozgowcu

Gość mikorasoo
A kto płaci te 500 Ty czy teściowa?

Gość eeeeeeee......................
a kto za to płaci????????? Jeżeli teściowa to niewiele macie do powiedzenia- możecie tylko prosić i sugerować........

ale po co o tym jej mowicie - jesli sami finansujecie sobie slub to nie jej sprawa, za co placicie i ile, a jesli ona placi to ma prawo wiedziec i decydowac

Gość masakra.. oh my
Ona się tylko dokłada jakieś 25% my resztę płacimy, trochę jeszcze moi rodzice ale nie dużo bo nie maja. Sami za granica na wesele, duże ok 150 osób.. To nasz dzień chcemy mieć to co chcemy..

Gość Eeerrr
A skad tesciowa wie o takich szczegolach jak cena za fryzjera? ktos jej musial powiedziec! Po co rozgadujesz do ludzi co, gdzie, jak i za ile. Zapros i wtedy wszyscy zobacza czym jedziecie, w co jestescie ubrani i jak sztuczne sa te sztuczne rzesy (tragedia moim zdaniem!). Zakladam oczywiscie, ze sami placicie za wesele, bo jesli tesciowa funduje to to jej wesele i pojedziecie do slubu tym, w co ona was wsadzi...

Gość masakra.. oh my
Za granica zarobimy sami :)

Gość masakra.. oh my
Bo to ich interesuje jest dużo spraw, obmawiamy koszty, też się interesują wiec głupio nie mówić..

Gość hitsezonu
hehe spróbuj do malucha w sukience z trenem i jeszcze usztywnianej wejść :D:D:D

Gość masakra.. oh my
Ale o to chodzi takie stare auto a ślub ogólnie nowoczesny :) polonez też fajny :P

Gość masakra.. oh my
ale my nie chcemy fiate 126 tylko 125 także nie maluch.. :)

Gość masakra.. oh my
ktoś się wypowie jeszcze ? :)

Gość masakra.. oh my
Up

Gość hitsezonu
a chcecie kupić to auto czy jak???? no i jak sami za niego zapłacicie to co teściowej do tego? i do tej próbnej fryzury i sztucznych rzęs??? a sukienka po ile? i tez się mamusia burzy?

Gość rtertetere
nie rozumiem czegois, ile ty masz lat? biadolisz strasznie. czy tesciowa ci daje te 500zł na tego fryzjera czy to z twoich idzie? za co ona placi? jak sie umawialiscie pryz podziale oragnizacyjnym za wesele? ogarnij sie i nie mazgaj sie.

Gość mikorasoo
Jakaś masakra ja się tam nie tłumaczyłam ile co kosztuje i jak będzie wyglądać i był spokój

Gość motylek155
mały fiacik do slubu/ Czemu nie,Fajnie, mi sie podoba Co do fryaury probnej... to ja miałam tak 10 lat temu... fryz probny... 100% zadowolenia , koszt 50 zł fryz na slub u tej samej fryzrerki) ... kicha... na próbę robiła mi sama , a na slub dała do kręcenia lokow 2 praktykantki... jesli juz , to pilnuj żeby czesała cie ta sama , która robiła Ci probną. Jeśli Ci się oczywiście fryzura podobała..Włosy , makijaż i paznokcie to podstawa........ pomysl jak sie będziesz czuła , piekna wyfryzowana i z makijażem , ale za to z obgryzionymi paznokciami........ a tesciowej nie słuchaj......... ŚLUB KOŚCIELNY jest praktycznie raz w życiu... bo rozwieśc się puzniej łatwo(cywilnie) a kościelnie już nie za bardzo........ Więc rób jak uważasz.To w koncu TWOJ ŚLUB! No i wszystkiego naj! nA NOWEJ DRODZE ŻYCIA