Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Do samotników - co robicie na codzień

Polecane posty

Gość 23321423
przed kompem

Gość Delicje Paryskie
Przed komputerem, przed telewizorem

a jaki jest powod ze jestescie samotnikami ? - charakter - wyglad - lub cos innego ale co ?

Gość xddddddddddddddddd
ja przed tv/kompem a jestem sam bo tak wybrałem :P kiedyś myślałem, że to wygląd, ale byli tacy którym to nie przeszkadzało i wtedy zrozumiałem, że nie chce żyć jak oni i wole być sam

Gość Delicje Paryskie
Wygląd i przez to charakter

lub cos innego ale co Z natury nie jestem samotnikiem ale stałem się nim wskutek wszechogarniającego mnie idiotyzmu i tchórzostwa form ludzkich. Można powiedzieć że najiteligentniejszych i najbardziej odpowiadających mi ludzi poznałem/dowiedziałem się o nich poprzez internet. To dobra i ciekawa forma komunikacji.

Gość Sam w domu 7
Komp, tv, latem dochodzi aktywność fizyczna. No i to chyba tyle.

Gość maniana 11
podróżuję wracam z wysp..

Gość prawik nowy robert
ja se jaja głaszcze a niedługo pomaluje włożę do przez otwory do koszyka może ksiądz dotknie:P zawsze to przeżycie;)

Gość brzydki ale inteligentny
Komputer,książki i telewizja.

ja dodam do tego co tu piszecie rower,wędkowanie,wyjazdy na mecze,imprezy ze znajomymi i praca przede wszystkim,jak lenia złapię to potrafię cały dzień przespać.Dziś dowiedziałem się, że dziewczyna z którą od kilku miesięcy piszę na necie,miała wypadek,jest w śpiączce,czy to sprawiedliwe?

na co dzień, jak wiekszość dorosłych ludzi-pracuje:) Tam powzdycham sobie do starszego o 16 lat faceta, po czym poziom mojej frustracji wzrasta, bo uświadamiam sobie, że nawet nie mam odwagi się przy nim odezwać... a nawet jakbym stał sie cud i byśmy sie spikneli, to, od tak dawna jestem sama, ze...nie wiem czy potrafiłabym wytrzymać związku. Jak wracam z pracy, poziom mojej frustracji jest tak wielki, że ide pobiegac żeby sie uspokoić. Poziom krytyczny nie maleje, ale przynajmniej 5kg schudłam:) Podobnie jak xddddddddddddddddddddd myslalam, ze to przez wyglad jestem sama (jestem ponoć ładna, ale przez leki troche mi sie kiedys przytyło), ale czy jestem chuda czy grubsza, to tak samo jestem popierdo**** i wole nikomu zycia nie uprzykrzać swoją osobą:)