Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boookshadow

Dlaczego dzisiaj tak trudno znaleźć porządną dziewczynę ?

Polecane posty

Gość priventii8
ah, to dodam tylko że nie przesadzam z różem, nie chodzę w miniówach i cyce mi się nie wylewają ;]

No właśnie- nikt nie mówi o ładnych kobietach z klasą, bo to jednak różnica. Ale nadal sie dziwie, co to za domatorki zdradzające na prawo i lewo. Większość domatorek ktore ja znam ma niewielu znajomych, od święta bywają na imprezach i sobie cenia spokojne życie...

Gość Heniu
Brzydkie jeszcze chętniej zdradzają bo mają kompleks nieatrakcyjności który chcą wyleczyć. A najbardziej lubią żonatych a potem zajętych - bo wtedy czują się takie "ach i och". "takiej która chce spokojnego życia" - w złych czasach się urodziłeś. Już tu jedna pisała, że chciała spokojnego życia z bogobojnym mężem ale po obejrzeniu kilku seriali odwidziało jej się :) Szkoda tylko, że ładnych parę lat po ślubie... Też miałem pecha do dziewczyn i po prostu po jakimś czasie mi przeszło. Dziś kolega jeden do trzeciego rozwodu się przymierza a nawet 40 nie ma :) Dzisiaj babom w głowie nie gary i pieluchy - weź jedno z tych głupich pism dla bab to sam zobaczysz co tam jest. A ciężko znaleźć bo dzisiaj ludzie łżą jak z nut a baby mają do tego szczególny talent - więc jak dokonać dobrego wyboru? Prosty przykład z zeszłego tygodnia: laska prawie wsadza mi cycki do drinka, uśmiecha lubieżnie więc wyciągam 50 PLN i proponuję jej oral. Na to ona, że ona nie jest taka, że co ja sobie myślę, że ona to je cnotka-niewydymka, druga dziewica orleańska a ja ją tak traktuje - czyż to nie żałosne? I to ja jestem ten najgorszy zawsze. Rozejrzyj się chyba po jakiś stowarzyszeniach katolickich, właśnie tam przyszłego męża poznała matka Madzi z Sosnowca :)

Gość boookshadow
Nie wiem po prostu na takie trafiałem zawsze, spokojne, wychodzące tylko do pracy ewentualnie na zakupy i do domu, później spędzanie czasu razem ze mną lub ewentualnie jakiś wypad z koleżanką czy tam ze mną. Ktoś zaraz napisze mi że jestem może chujowy i dziewczyny się mną nudzą, szczerze mówiąc nie jest tak i znam swoją wartość a gdyby którejś zależało na uczuciach to u mnie dostanie ich aż za nadto. Mój przyjaciel też się z tego śmieje i mówi mi " stary ty to masz naprawdę pecha z tymi kobietami, same puszczalskie prymitywy" i niestety ma rację. Dziewczyną z którą byłem ostatnio miała jedną ogromną wadę, mianowicie kłamała, obojętnie czy to była poważna sprawa czy to była jakaś błahostka zawsze kłamała żeby nie wyszło że jest winna, dopiero po czasie zawsze wychodziła prawda na jaw i wtedy było przytulanie się do mnie przepraszanie i tak dalej. W końcu po którymś z kolei kłamstwie i po 8 miesiącach związku centralnie w złości wywaliłem ją za drzwi. Nawet się nie zdziwiłem jak za parę dni miała już nowego kolesia, ehhhh

Gość warszawianka10
do autora: No, co Ty?! To kompletnie nie taka sytuacja. Gość właśnie bardzo poważnie traktuje uczucia i nie żaden bawidamek z niego. Żadnego romansu nie było. Była super przyjaźń, którą je szczerze doceniałam; ale oprócz tego bardzo się zakochałam. Ale nic mu nie robiłam, nie wywierałam żadnej presji, nie kombinowałam, żeby coś przyspieszać; cieszyłam się przyjaźnią i w sercu po cichutku czekałam na coś więcej... A, jak on się dowiedział, że ja nie biorę pod uwagę związku z innym facetem, to zerwał ze mną kontakt. Może dla mojego dobra-w sensie-może taką miał intencję... Ale ja tęsknię...

widocznie masz w sobie cos takiego co przyciaga tylko takie szmaty za przeproszeniem

Gość boookshadow
Wszystkie moje byłe chciały mieć męskiego wysokiego dobrze zbudowanego chłopaka z pasją i pracą i wiedzącym co chce w życiu osiągnąć, do tego żeby taki facet kochał zwierzęta i dawał im uczucia dużo i dbał o nie no i taki właśnie zawsze byłem tylko po czasie okazywało się że one tak naprawdę nie chcą takiego życia tylko chcą się bawić, ściemniać i szukać przygód. Były nawet tak bardzo poryte że kiedy już byłem praktycznie pewien to sam proponowałem że wolę wiedzieć najgorszą prawdę niż słuchać czułych słówek a za plecami być zdradzanym to się wielce burzyły że nie nie jak tak mogę myśleć...No i jak tu komukolwiek jeszcze zaufać po takich chorych przeżyciach.

Gość dfgdfgfd
heniu, akurat typ postem udowodniłeś że niezły z Ciebie prymityw, normalna reakcja dziewczyny na tak bezczelne pytanie, to, że się do ciebie uśmiechała nie oznacza że chciała coś więcej, ogarnij się klocu

Gość boookshadow
warszawianka10 Widocznie nie potrafił się określić, sam nie wiedział czego chce dlatego się nie obwiniaj bo tutaj nie ma z Twojej strony najmniejszej winy. Faceci są tak samo chujowi jak dziewczyny, zdarzają się normalni ludzie, zdarzają się nienormalni, zdarzają się pewniaki oraz tacy co wiecznie czegoś szukają i nic im nie pasuje. Widzisz ja trafiam ciągle na takie kurewki i nic z tego nie wychodzi, nie martw się nie ten to inny a może kiedyś na siebie trafimy ??? Nigdy nic nie wiadomo.

a jaka masz pasje? moze szukac dziewczyny z ta sama pasja? ja osobiscie zanudzilabym sie na smierc gdyby facet interesowal sie czyms innym niz ja

Gość boookshadow
Moja pasja to śpiewanie, śpiewam od małego i udzielam się wszędzie ze swoim zespołem gramy koncerty rockowe i tak dalej. Szukałem już wszędzie swojej dziewczyny i jakoś nigdy nic z tego nie wyszło. Szczerze mówiąc to nie musi mieć przecież takich samych zainteresowań bo każdy człowiek jest inny. Ja szukam dziewczyny która jest szczera, nie kłamie, potrafi zachować się w każdej sytuacji, nie w głowie jej szaleństwa i nie ma 50 kolegów z którymi flirtuje.

oczywiscie ze nie musi, ale zawsze lepiej jak sie je ma ;) wspolne pasje potrafia polaczyc ludzi - wiem co mowie

Do autora: Ja mam podobnie nie moge trafic na odpowiedniego faceta, jestem juz po rozwodie mam 27 lat , mimo ze zawsze jestem szczera z facetami , jestem wobec nich lojalna , uważam sie za bardzo atrakcyjną kobietę , niezależną finansowo, ułożoną, to zaden meżczyzna nie potrafi teo docenic.

Gość boookshadow
Na pewno masz w tym sporo racji, nie ukrywam że było by super gdybym trafił na taką dziewczynę ale niestety znając moje szczęście do kobiet a raczej jego brak to szanse są równe 0 :)

oj tam, nie poddawaj sie! gdzies na tym swiecie jest kobieta ktora Cie szczerze pokocha :)

Gość boookshadow
Mam nadzieję :)

Gość boookshadow
Lila a skąd jesteś?

Gość Filipe 125 kg
A ty się maravilha tak nie wymadrzaj bo sama wyglądasz jak łatwa "dziunia" dobrze kogos oceniać i jeszcze nie wiadomo co będzie za 10 lat, wchodzisz do domu a twój grubasek zabawia sie z panienką z agencji nie mówiąc o tym że sama pewnie przyprawisz biedakowi nie raz rogi, kobiety rozkręcają sie w tych sprawach najbardziej po 30 i hormony im rozum przesłaniają, w ogole wszystkie te "porządne" tez się kiedyś skoorwią i niejedna co to wiedziała co o innych powiedzieć na koniec sie szmaciła z byle kim.

Gość qwertyuu788
taa jasne, tylko że wszyscy wokół są w udanych związkach i nie zieją frustracją i nie narzekają na rzekome kurewstwo i upadek obyczajów. prawda taka, ze to z tobą jest cos nie tak, kolego, i szukaj problemu w sobie zamiast zakładać kółko wzajemnej adoracji z prawiczymi mizoginami i resztą lamusów z kafe narzekając, że baby to suki. do studentki prawa niestety, ale wysokie IQ i edukacja nie muszą iść w parze z dobrym gustem. znam panie lekarki, które chodzą do pracy ubrane w panterkę i cekiny. jest mnóstwo pięknych i ładnie wyglądających kobiet, które nie wygladaja "tanio". jezeli lludzie traktuja cie niepoważnie, tzn że wyglądasz niepoważnie. popracuj nad stylem.

Gość boookshadow
No szkoda ja jestem z dolnego Śląska.

Gość Ciekawie mówicie
Do autora... Fajnie, że piszesz, że chcesz do wszystkiego dojść sam z dziewczyna itd. Na pewno są takie dziewczyny... A jak ktoś gada, że nie ma, że dziewica w gimnazjum to cud to nie zwracaj na niego uwagi, pewnie sam ma z tym problem;[

Gość boookshadow
qwertyuu788 To Ty masz kolego/koleżanko problem z sobą i to naprawdę wielki. To Ty od początku wylewasz tu swoje frustracji kiedy inni jak normalnie w życiu dyskutują i wymieniają się przeżyciami. Zrób parę głębszych oddechów i wyluzuj bo spinasz zwieracze nie potrzebnie.

Filipe ma 80pare kg - slonko, ja wygladam jak dziunia? tak oczywiscie ;) bo mam naturalne blond wlosy? hehe Mojemu mezowi rogow nie doprawiam, on na panienki nie chodzi, a ja mam zamiar zawsze byc przy nim bo go najnormalniej w swiecie kocham, skoro twierdzisz ze kazda porzadna sie kiedys skurwi widocznie sama juz sie skurwilas Ja wolalabym sie pochlastac niz isc z innym do lozka - takie rzeczy to nie ze mna slonko biore przyklad z moich rodzicow ktorzy sa w kazdym wzgledzie idealni - sama buduje zwiazek oparty na milosci i szczerosci przede wszystkim Moze Ty tez powinnas

Gość Ciekawie mówicie
w ogole wszystkie te "porządne" tez się kiedyś skoorwią i niejedna co to wiedziała co o innych powiedzieć na koniec sie szmaciła z byle kim. x chyba wszystkich mierzysz swoją miarą? ;/ to jest po prostu żałosne. Tak, wszyscy zdradzają, dają na lewo i prawo, a Ty wszystko widziałeś/wszystko wiesz.

Gość qwertyuu788
"normalna dyskusja"? chyba "normalna" dla tego portalu- nieszczęśliwi chłopcy się zlecieli na sabat i jęczą hehe. jak dla mnie to kazdy facet, który siedzi na babskim portalu o ciążach i plotach ma coś nie tak z beretem.

Gość boookshadow
Nie tak z beretem to masz Ty. Czy tutaj jest jakiś zakaz wstępu facetom ? Forum jak forum i co Ci do tego. Od tego jest forum żeby sobie popisać, porozmawiać i wymienić zdaniami. Jakoś nie widziałem żeby tu gdzieś był jasny zakaz dla facetów. A skoro oceniasz ludzi po tym gdzie się udzielają to gratuluję.

Gość Agataodpowie
Na samym początku bardzo się cieszę, że nie wrzuciłeś wszystkich do jednego worka. I zgadzam się z Tobą, że ciężko znaleźć kogoś "normalnego" z ugruntowanymi zasadami moralnymi. Tylko pytanie dlaczego tak jest.. może dlatego, że te "zołzy" są pewniejsze siebie, mają większą siłę przebicia, mimo że na początku udają niewinne. Porządne dziewczyny nie uganiają się za płcią przeciwną i giną w tłumie tych "chętnych". Zauważmy też, że wielu mężczyzn podkreśla, że pozytywną cechą kobiety jest pewność siebie, ale jak można być pewnym siebie, gdy jest się niewidocznym wśród tłumu roześmianych (i sympatycznych z pozoru) zołz. I ktoś może mi zaraz powiedzieć, że zwrócić na siebie uwagę można np.wiedzą, intelektem,a nie tylko wyglądem i pewnością siebie. Czasem to się udaje, trzeba tylko cudownie trafić na odpowiednią osobę, która to doceni. Jednak teraz wrażliwość i zasady to domena słabych jednostek. Ma być szybko, łatwo i przyjemnie.