Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boookshadow

Dlaczego dzisiaj tak trudno znaleźć porządną dziewczynę ?

Polecane posty

Gość Agataodpowie
Oczywiście nie uważam, że każda pewna siebie dziewczyna to zołza, tylko podkreślam, że te porządne ZAZWYCZAJ są nieśmiałe i trzeba je po prostu odnaleźć i powalczyć.

Gość boookshadow
Widzisz Agata.. Ja zawsze zwracałem uwagę na ciche myszki na takie które w kolejce do kasy stały sztywno cichutko wśród tych wszystkich rozwydrzonych idiotek drących "ryja" na cały sklep i jak na tym wychodziłem ? Tutaj jest problem w tym że ludziom zwyczajnie brakuje taktu, dobrego wychowania, szacunku i empatii.

No widzisz tak to juz jest ze to przeciwienstwa z regoly sie przyciagaja. Ja spotkalam samych facetow co to nie wiem co mieli w lowie i wole nie wiedziec... aczkolwiek ja nie wygladam jak dziunia, za glupiutka sie nie uwazam, na kase nie lece i dupa. Faceta jak nie bylo tak nie ma. autorze moze do czasu kiedy nie znajdziesz tej swojej jedynej musisz troche pocierpiec i tyle. Moze los Ci to wynagrodzi. W sumie zawsze moglo byc gorzej. Wyobraz sobie co by bylo gdybys sie z nia zwiazal na stale (slub, dom, dzieci,) i wyszloby to po 15 latach...

No widzisz tak to juz jest ze to przeciwienstwa z regoly sie przyciagaja. Ja spotkalam samych facetow co to nie wiem co mieli w lowie i wole nie wiedziec... aczkolwiek ja nie wygladam jak dziunia, za glupiutka sie nie uwazam, na kase nie lece i dupa. Faceta jak nie bylo tak nie ma. autorze moze do czasu kiedy nie znajdziesz tej swojej jedynej musisz troche pocierpiec i tyle. Moze los Ci to wynagrodzi. W sumie zawsze moglo byc gorzej. Wyobraz sobie co by bylo gdybys sie z nia zwiazal na stale (slub, dom, dzieci,) i wyszloby to po 15 latach...

Ja właśnie znalazłem taką kobietę i to tu na Kafeteri Ja na razie układa nam się bardzo dobrze oby tak zawsze było. Mamy podobne zainteresowania poglądy czy podejście o różnych spraw.

Gość qwertyuu788
Ja osobiście nie znam pary gdzie nie było zdrady. Sama też zdradzam i jestem zdradzana. Teraz to modne i należy przejść z tym do porządku dziennego, a nie użalać się jak ciota na babskim forum. Pewnie jesteś sfrustrowanym prawikiem i nawet nie słyszałeś o zamianie partnerami nawet będąc w związku.

Gość irvinng
"Dawniej kobiety zajmowaly się rodzina , domem, a teraz to chcą jednocześnie i równouprawnienia w pracy, polityce i w związku, ale jednocześnie chciałyby aby je calować w ręke i po dupie" Bo dawniej nie miały innej możliwości czaisz różnicę ? Ja nie chcę absolutnie być całowana po rękach czy przepuszczana w drzwiach, ale wykonywania obowiązków domowych jak najbardziej wymagam, bo to jest właśnie okazywanie szacunku, a nie zgrywanie teatrzyku zakłamanych pseudo gentle menów, którzy swoją kobietę sprowadzają do roli ścierki i sługusa. :o

Gość nom to ja
pewnie z tego samego powodu że tak trudno dziś spotkać porządnego człowieka, bo się wartości popierdoli.. ludziom

Gość nwka3jhnkiaendjg
Na kontaktach z wami najlepiej wychodza ci ktorzy traktuja was jak podgatunek nizszy, jak zwierzeta. Pierdolicie jedno a robicie drugie i zawsze wybieracie przeciwienstwo tego co deklarujecie. Wam nie mozna ufac, wierzyc w ani jedno slowo.

Gość nwka3jhnkiaendjg
Ktos tam wspomnial, ze ciezko o porzadnego faceta. Chuja prawda. Porzadnymi gardzicie hipokrytki zaklamane. Nie raz slyszalem niechcacy jak kobiety w swoim gronie smieja sie, ze to najgorszy sort faceta. Nudny nijaki nie daje emocji, taki co pomoze wychowac dziecko po bad boyu.

Gość nwka3jhnkiaendjg
i tez nie znam pary gdzie nie bylo by zdrady. Porzadnej kobiety na oczy nie widzialem. Tylko samo bloto. Gdzie nie wejde nawet w necie to same zdrady. Te zakamuflowane suki juz nawet nie kryja sie z tym. Co sie stalo z kobietami ja sie pytam. Zezwierzecenie. Koniec kropka.

Gość Agataodpowie
I cicha myszka może okazać się oszustką, niezdecydowaną hipokrytką to fakt. Bo nie ma na to żadnej reguły, można jedynie odzielić większość i mniejszość. Szczerze jak czytam niektóre wypowiedzi jest mi najzwyczajniej smutno, przykro.. jak ludzie wzajemnie się krzywdzą i przez swoje zachowanie zatracają w kimś wiarę w drugiego człowieka

Gość boookshadow
Dla mnie z kolei smutne jest to że nigdy osoby które podchodzą poważnie do życia i związków nigdy nie potrafią na siebie trafić bo zawsze jest tak że fajny koleś trafi na szmatą albo fajna dziewczyna na kurwiarza. Nie zazdroszczę innym ale jak widzę np związek mojego kolegi który ma dzisiaj 25 lat i od 5 lat jest z dziewczyną która kocha go na zabój i świata po za nim nie widzi to po prostu mam dość. On to ma szczęście, dziewczyna zapatrzona w niego jak w obrazek, mądra i inteligentna, na zaczepki innych nie reaguje, podrywaczy z miejsca spławia bo widzi tylko jego. Są ze sobą tacy szczęśliwi i cieszę się z tego ale jednocześnie zastanawiam dlaczego ja nie mogę poznać takiej dziewczyny i czemu zawsze trafiam na takie a nie inne. Jak do mojej dziewczyny zarywali to ona się z tego cieszyła flirtowała i jeszcze to wszystko nakręcała do tego chodziła dumna że inni do niej zarywają a później kłamstwa i flirty na boku jednocześnie raniąc moje uczucia i wkręcając że jestem przewrażliwiony. Boję się że tak już będzie zawsze, jestem przed 30tką, pragnę tylko normalnej dziewczyny a los stawia mi na drodze tylko prymitywne dziewczyny które po czasie szukają nowych wrażeń.

Gość warszawianka10
do autora: Możesz być faknym gościem:) Ale widzisz, moje serce jest zajęte niezależnie od tego, co o tym myśli ten, który je zajmuje:) Myślisz, że mógł się trochę przestraszyć? Niektórzy mówią, że, jak facet nie jest pewny swoich uczuć a kobieta wystartuje z konkretną deklaracją, to może się przestraszyć...

Gość stanae
Rozumiem Cię autorze, mnie samej ciężko znaleźć kogoś, dla kogo ważny byłby stały związek. Trafiam na samych bawidamków, teraz liczy się tylko żeby było szybko, łatwo i przyjemnie, a gdy pojawi się pierwszy lepszy problem to zazwyczaj taki delikwent zwija żagle. Mam swoje wartości i zasady, których nie łamię. Uszy do góry! Kiedyś los się odmieni. Jak masz ochotę porozmawiać to napisz do mnie. Pozdrawiam.

Znaleźć to można fajną promocję albo grzyby w lesie. Znaleźć porządną dziewczynę, to jak znaleźć igłę w stogu siana. Nie szukać, sama się znajdzie. A jak nie, to trudno. Nic na siłę. Nic na kiłę.

Gość Karaman
bo są zbyt brzydkie i trzeba szukać za granicą

Gość gośtom
szukam ładnej i nie mogę poznać