Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cypek34

Klub EVENT Lublin

Polecane posty

Hej, czy są jakieś dziewczyny, które myślą o pracy w Evencie? Jest sporo ogłoszeń na stanowisko kelnerki, barmanki, promotorki czy menagerki. Czytałam kilka wypowiedzi i są naprawde pozytywne, chciałabym spróbować jednak mam pewne opory a z kimś zawsze raźniej:)

Hej :) własnie dostałam telefon z zaproszeniem na rozmowę :) wybieram się w tym tygodniu, dowiem się jak wygląda praca :) jesli w dalszym ciągu szukasz towarzystwa napisz :) mój mail: mikeymouse@o2.pl

Gość Zuzkaaa19
Hej, ja pracuje jako kelnera na Lublinie i nie żałuję,że zaryzykowałam, szukałam pracy przez pół roku i wszędzie proponowali mi jakąś smieszną stawkę, byłam tam nawet raz na rozmowie, ale jak sie dowiedziałam,ze to go go to dmówiłam, ale po przemyśleniu wysłałam cv jeszcze raz i zadzwonili znowu, babka na rozmowie wszystko mi dokladnie wyjasniłam wiec uznałam ze czemu nie - spróbuje, pojechalam na szkolenie i dałam rade :) pracuje juz pół roku i przynajmniej zaoszczędziłam troche grosza...bo biorac pod uwage te nędzne warunki pracy które mi proponowali w innych miejscach to jestem naprawde zadowolona :)