Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kejtusia

jaka biżuteria i dodatki do takiej sukienki

Polecane posty

Witam, w kwietniu idę na wesele kuzyna i właśnie kupiłam sukienkę na tą okazję ale kompletnie nie mam pojęcia jakie dodatki. http://allegro.pl/44-46-czerwona-ukrywa-brzuszek-drapowanaskle-265zl-i3089895183.html taka sukienka. Dodam że mam dość duży biust więc nie wiem czy jakaś "bogata" biżuteria będzie tu dobrze współgrać. Butki mam takie i myślę że świetnie będa pasowały. Bolerko mam czarne atłasowe. http://zapodaj.net/16146678b5f9e.jpg.html Natomiast mam problem z doborem biżuterii. Bardzo proszę dziewczyny doradzcie coś :)

Gość white woman dobrze gada
ta sukienka jest nie obraź się, szczytem bezguścia jak z bazaru dla starej ciotki :(

Gość just shine
Witaj autorko. Projektuje i wykonuje bizuterie. Moge cos dla Ciebie zrobic, odpowiedniego do Twojej kreacji :) jesli jestes zainteresowana to zapraszam, udostepnie tez moja galerie . Moj email jusinka21@onet.pl

Gość byłam jestem będę
popieram white woman dobrze gada - no ale skoro juz kupiona....postaraj sie na prawde dobrze dobrac bizuterię, buty torebkę - by uratować to co stracone. Przepraszam za mój komentarz, ale musiałam....

Gość hmm mm
moim zdaniem tez jest OBRZYDLIWA-wybacz autorko no ale niestety. mam tylko nadzieje ze nie masz 20-27lat bo bym Cie od razu zjechala delikatnie :P ale jak masz kolo 40 to rozumiem i wybaczam-w tym wieku taka sukienka juz moze byc. jak dla mlodej dziewczyny to tylko lekkie zwiewne sukienki!

Gość zielonaaaa...
Ja mam 22 lata i za cholerę nie pasują mi "lekkie, zwiewne sukienki". Wyglądam w nich na 15kg grubszą, a jestem raczej szczupłą osobą. Muszę mieć coś dopasowanego w talii bo inaczej tragedia. Więc, nie piernicz głupot, że jak młoda, to musi się ubrać w zwiewną, roskloszowaną, rusałkowatą kieckę. Ta z linku, akurat mi się nie podoba, ale na pewno nie ubrałabym czegoś zwiewnego :/

Gość karolinicia
jak kobieta jest szczupla to wszystko na niej ladnie lezy wiec to chyba ty jestes zacofana. mozna tez wybrac sukienke dopasowana gladka ale nie z tego koszmarnego atlasu, ktory juz wychodzi z mody na wesela -.- poza tym chyba przyznasz racje ze takie sukienki sa juz po prostu nie modne.

Sukienka jest fajna :-) W latynoskich stylu, sexy i hot. Dodatki dopasuj do fryzury głównie, jeśli będziesz miała gładko to jakieś fajne długie kolczyki, jeśli zrobisz sobie burzę włosów to malutkie kolczyki i coś na szyję, np pojedynczy kryształ Swarovskiego. Zobacz jak w podobnych sukienkach chodzi Jennifer Lopez, może Cię to zainspiruje. I absolutnie, nie daj sobie wcisnąć cudzych poglądów na to co jest dla Ciebie odpowiednie :-))))

Gość limmonka
Ja dodatki wybieram na www.kuzniasrebra.pl bo zawsze mogę tam liczyć na jakaś promocję, poza tym wybór mają tak duży że za każdym razem jak wchodzę to widzę coś nowego.