Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misa misa

czy naprawde mnie kocha?

Polecane posty

Gość misa misa

Hej ;** mam pewien problem gdyz poznalam pewnego chlopaka ktory od razu wpadl mi w oko i ja mu najwyrazniej tez gdyz juz tego samego dnia pisalismy do sb czule smski ;) po tygodniu znajomosci powiedzial mi ze mnie bardzo kocha. Poprosil mnie o chodzenie a ja sie zgodzilam gdyz odwzajemniam to uczucie. Jednak tego dnia w szkole tylko raz sie przytulilismy. Prawie ze sb nie gadalismy i nawet nie odprowadzil mnie do domu jak obiecal, wyparl sie ze nie moze itp Ciagle zarzeka sie ze mnie kocha, nie musze nawet tego z niego wyduszac, jednak mam wsrazenie ze to sa tylko puste smsowe slowa. Kocham go bardzo, gdyz przez ten okres czasu dobrze go poznalam jednak jak juz wsponialam na realu zachowuje sie tak jakbysmy nie byli para ;/ co o tym sadzicie? Prosze o zdanie na ten temat, co mam robic. Z gory dziekuje ;****

Gość denna prowokejszyn
przeciez wiadomo, ze cie kocha nad zycie;//

:D:D po tygodniu bardzo Cię kocha i Ty jego też? wow To niesamowite i pewnie macie 15 lat, albo mniej.

O matko, czy on musi wysrać serduszko, żebyś mu w końcu uwierzyła? :o

Gość misa misa
Fakt, mamy 15 lat. Jednak spelnia wszystkie wymagania co do faceta moich marzen. Moze teraz zapytam sie jak mam zaczac rozmowe o moim poczuciu niedowartosciowania czy jakos tak ;)

Gość nie karmcie trola
kto daje sie nabierac na te zalosen wywody, ma IQ jak ci bohaterzy z jej opowiastki "milosnej"

Gość Gośka Gogo
Siemka! A ja mam 16 lat a mój chłopak 17 i przyjaźnimy się tylko i nie czekam na wyznanie że mnie kocha a znamy się już 4 miesiące.Jak mi patrzy w oczy to wiem że chce mnie pocałować i nie wiem czy dobrze jak mu pozwolę na pocałunek trochę nie mam odwagi bo nie umiem się całować nie miałam chłopaka wcześniej i boje sie że nie będę umiała,jak się przełamać żeby nie pomyslał że on mie się nie podoba doradźcie mi proszę Gośka