Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uśmiech :):)

poród-sprawy dojazdu

Polecane posty

lokatka - dziękuję albo i nie dziękuję ;)

Gość porannarosaaa
z tymi karetkami to jest różnie, często kobiety panikują i ledwo jakieś skurcze poczują i zaraz po karetke dzwonią ostatecznie rodząc dopiero za kilka godzin, więc spokojnie mogły by tam dojechać innym środkiem lokomocji. Ja jednak polecałabym taksówkę. Miej pod ręką właśnie taki podkład na łóżko, który mogłabyś ewentualnie położyć na siedzeniu i gitara. Sama za niecały miesiąc będę rodziła i też mam podobny dylemat bo męża może akurat przy mnie nie być bo będzie w pracy. Ja jestem naszykowana na taksówkę :)

Gość eveileve
U mnie na stronie szpitala jest informacja, że rodzącą bez problemu może przywieźć na porodówkę karetka, więc nie wiem co w tym dziwnego. Jak mój mąż bedzie w pracy, a mi odejdą wody lub zaczną się skurcze, to spokojnie poczekam na niego i razem pojedziemy. Rzadko który poród trwa pół godziny, bez przesady.

porannarosaaa - tak zaopatrzę się w taki podkład, zawsze potem może się przydać :) życzę powodzenia

Gość Można tramwajem
Podklad jest jak najbardziej dobrym, pomysłem i przyda sie na pewno także po porodzie, bo zwykle batdzo mocno sie potem krwawi i nawet po wyjściu ze szpitala warto w taki sposób chronić łóżko.

Gość vxc
My jechaliśmy taksówką, nie było żadnych problemów;)