Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przewidziec godzine'

Lada chwila rodzę- wasze ostatnie chwile przed porodem

Polecane posty

Cześć. Jestem chodzącą bombą zegarową. Zdaję sobie sprawę, że w każdej chwili mogę urodzić. Czy są jakieś objawy na dwa, trzy dni przed porodem czy przychodzi to całkowicie znienacka- nagle skurcze i do szpitala?

Gość qfyut6yutj
hej, ja mam dwa dni do terminu, a tez juz bym chciala urodzic, przed chwila posprzatalam caly dom, i pije herbate z malin,ahh, mąż w pracy ale jak wróci to moze jakis seks bedzie

Dwa dni przed wymiotowałam pół nocy;-) W nocy nie moglam spać, nad ranem odszedł mi czop potem wody zaczęły się sączyć i pojechałam do szpitala.

Gość uśmiech :):)
przepraszam jaki czop?

Gość qfyut6yutj
ohh mi lekarz miesiac temu mówil ze na dniach urodze, ze wzgledu na skracajaca sie szyjke, a tu jednak udało sie wytrzymac do 18 stego , bardzo sie ciesze

Gość hmm....hmm...
a u mnie nic. Wiadomo brzuch się opuścił, ale to wcześniej. W drugiej ciąży skurcze obudziły mnie o 4 nad ranem. A zanim znalazłam się w szpitalu minęło 12godz (a i tak w samym szpitalu spędziłam kolejne 3).

a ja jesem w 36 i mam juz dosyc rozmyslan i nerwow.. poczekam na pewno bo musze ale wcale nie spokojnie.. :/ i jeszcze tv mi sie poslula chyba kable nie lacza ..

Ja też byłam dwa tygodnie temu w szpitalu bo szyjka się skrociła ale udało się doczekać do tej magicznej daty. Dzisiaj pół dnia mi niedobrze, zbiera na wymioty to może jakiś znak...

Gość qfyut6yutj
ja czuje jedynie kłucie w pachwinach od wczoraj dosc takie ostre, a tak nic poza tym

Gość martula2402
Mnie dwa dni przed bolał brzuch jak na okres

Gość sjjsncsjcnsjcnsjcn
jaki czop ? no śluzowy, a jaki ? ! :O

Gość martula2402
jakby bialo rózowa galaretka wypada

Gość izusia.87
ja czułam ten moment ból całkiem inny od tego który mi towarzyszył w ciązy od 4 rano sie zaczeło i liczałamco ile skócze tak przez cały dzień wykapałam się,wydepilowałam i pojechałam ale urodziłam na 2 dzień cc

A ja nic kompletnie nie czułam/ nie przeczuwałam. Urodziłam 4 dni po terminie, więc byłam wyczulona a i tak jak dostałam regularnych skurczy i wychodziliśmy z mężem z domu do szpitala to mówiłam że na pewno nas odeślą z powrotem, że to jeszcze nie to :D

ja niestety nie miałam żadnych objawów, przenosiłam. poród wywoływany sztucznie oksytocyną...

Gość porannarosaaa
ja jestem w 37 tygodniu. Dzisiaj bolał mnie brzuch w dole i krzyż jednocześnie jakieś 10 minut, potem po 35 minutach znowu i ból trwał chyba z pół godziny nieprzerwanie. Mogły to być skurcze przepowiadające?

Gość kfsfasfas
:o

Gość Tez tak miala
polecam magnez działa rozkurczowo na bol w dole brzucha ( 3x po 2 tabletki) i nospe.