Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Missima

Och... Ach...

Polecane posty

Charyzmatyczny, wiedzący czego chce i dążący do tego, ekspresyjny, potrafiący wyegzekwować swoje pomysły ale jednocześnie ukierunkowany na potrzeby kobiety... a wyznacznikiem tych wszystkich cech jest potwierdzenie w oczach kobiety, jej reakcjach na dotyk, smak, zapach :) Nasuwa się też myśl, iż taki mężczyzna emanuje wewnętrzną siłą w codziennych relacjach z ludźmi, jest pewny siebie i osiąga swoje cele, dodajmy do tego urok osobisty i mamy komplet :)

lubiękiedy Pewnie ,że pin Ci wyśle tylko musisz maila podać bo to jest secret number :) x Juvia Samo życie :)

lubiękiedy Dziękuję:) x cukierek29 Spotkać takiego to jak 6 w lotto ale niektórym się udaje:)

Juvia Tylko dużo trzeba grać w Lotto, żeby prawdopodobieństwo trafienia odrobinę zwiększyć :) Grać napewno warto! :)

Gość aligar
Adnro jesteś mistrzem:D dawno mnie tak nikt nie rozbawił:D czytając jak cie ktoś wyzywa nie wiedziałem o co chodzi ale z kontekstu tematu missimy twój tekst jest przezabawny:D:D ten tekst... Androgen Facet powinien być zdecydowany. Zanim kobieta zastanowi się czy ma ochotę czy nie, powinna już leżeć wyruchana i czekać na więcej Kobieta nie powinna mieć czasu na zastanawianie się. nie kpie z ciebie:)

Gość aligar
i nawet jak mógłbym po rozwinięciu myśli przyznać ci rację tak forma w jakiej to przedstawiłeś jest komiczna:D:D:D

Gość aligar bo to jest tak
ze na niektóre niewyroochane suki ten takst andgrogena działa i juz mają kisiel w majtkach podczas gdy angrogen to stary chooj z małym co szuka darmowego worka na s[ermę w małej ilosci juz niestety

Gość aligar
ot i co

cukierek29 Wystarczy mieć farta w życiu, wysyłać pozytywne fluidy, emanować euforią to wtedy i lotto zbędne:) A grać warto to fakt, bo czasem gra jest warta świeczki pomimo ryzyka a jak wiadomo jest ryzyko - jest zabawa:)

Gość aligar
możliwe, każdy orze jak może sęk w tym żeby działało nie na niektóre tylko na te właściwe i odpowiednie:)

lubiękiedy Trzeba dbać o Twoje bezpieczenstwo :)a jak ktoś Ci ukradnie kartę ? Ja chcę tylko wyeliminować zbędne ryzyko :)

aligar A jaka jest metoda eliminacji tych działań ? Prób i błędów czy może coś bardziej twórczego?:)

Gość aligar
ja jeszcze popiieerrdole:D sorry ale nadal sie smieje bo wyobrazam sobie jak androgen spotyka taka kolejną zaczynają rozmawiać ona sie przedstawia a ten...cap ją za szmaty :D rzut przez lewe ramie na łóżko,ręka na usta ...(biedna się dusi:D) daje czadu,kończy, zeskakuje zdyszany na to ona patrząc głęboko w oczy rozanielona mówi... -kotku czekam na wiecej:D:D:D

Gość aligar
Nie ma metody eliminacji Rozmawiasz,dyskutujesz poznajesz albo cie zainteresuje albo nie

aligar Według Ciebie więc jaki jest jest ten facet z 1 posta Missimy? I pomińmy przymiotnik zabójczy... bo zbrodnią pojedziesz :D

aligar To może inaczej...po czym poznajesz, że ta a nie inna kobieta jest odpowiednia i właściwa?:)

Gość Saaaaandi
pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Gość aligar
pfffffffffffffff co?;):D nie wiem jaki lubie dla kazdej, byc moze inny:) nie poznaje juvia, wyczuwam:)

Facet powinien być sobą i ufać sobie .Musi kreować rzeczywistość! ;) Chyba jakoś tak to było, nie pamiętam z boku stałem ale wszystko uważnie słuchałem i ciekawych rzeczy się dowiedziałem .

Czyli jak mężczyźnie świecą się oczy z błyskami pożądania to...Bingo:)

Gość aligar
o ile nie jest pod wpływem to bingo Juvia:D

Gość aligar
tak,tak łowcy też:P:D

aligar Ale Ty jesteś mam nadzieję taki współczesny łowca czy ten z maczugą?;)

Gość aligar
tak współczesny ze az internetowy buuaaahhahaha :DAle maczuga jest:P uciekam miłej:)

To normy maczug i te prehistoryczne i te współczesne zostają zachowane:) Wzajemnie:)