Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazda roku

on ma żonę

Polecane posty

Gość podszywa sie za mnie
ale się ślini!!!!!!!!! Jak tylko jestem na widoku to od razu przerywa rozmowę z żoną..;. słodzi mi , komplementuje.... głupio mi..... niby chciałabym ... a nie chcę.....

Gość lidia lidia
dziewczyno daj sobie spokuj pomys tylko jak ty bysi sie poczula gdy bysi byla na jej miejscu nie rozbijaj malrzenistwa broni boze

co ja mam z nim robić... olać go czy co?????? Widzę że mnie chce, a z drugiej strony.......

No wiem... ale co zrobic w przypadku , kiedy na moich oczach mówi do żony że jest zajety bo musi zrobic to i tamto??? a w sumie to kłamie bo nie ma nic do roboty, tylko przed żoną udaje że nie ma czasu??

Gość lidia lidia
wiem ze moze jest ci ciezko zdecydowac ale jak bydo czegosi mialo dojsci to przypomnij mu ze ma zone kturej przysiegal milosc i wiernosc

Gość lidia lidia
wiesz jak to chlopy pewnie mu sie chce bo zona daleko i tak dalej ale on ciemoze tylko wykorzystac ale i ty potem bendziesz zawiedziona

ja to pikus... jak już mówiłam , ładna dosyć jestem... zgrabna.... tylko mam obiekcje co do jego żony..... nie chciałabym stać na przeszkodzie.Jak tak mysle to juz mi sie go nie chce.... jednak sumienie mam jakie takie , ale mam, ale on sie uczepił i z żoną nawet gadać wiele nie chce ... tylko do mnie się łasi.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja to sie nie zdziwie jak on cie wyrucha na wszystkie 3 sposoby zrobi ci bachora i do PL spierniczy.Bo takich przypadkow jest w cholere ze panna jedzie zarobic a wraca z dzieciem i bez kasy.A twoje zycie jak wyglada jak tlumaczenie ze robisz tyle bledow bo dawno za granica jestes to ile to dawno gora 10 lat i juz zapomnialas polskiego :D:D No tak bladyna chyba jestes :D

Gość lidia lidia
zrub tak abys miala czyste sumienie bo to jest najwarzniejsze poprostu gdyby cosi chcial od ciebie to powiedz ze nie mozesz tego zrobic bo ma zone mysle ze wtedy on pomysli nad tym co powiedzialas tez przepraszam za blendy tez jestem zagranicom i musze sie zastanawiac co pisze

Gość Gdy pracowałam za granicą
też poznałam fajnego faceta. Iskrzyło jak cholera, brak seksu i samotność dobijała....ale co z tego? Oboje mieliśmy rodziny w PL .

,,podszywa sie za mnie co ja mam z nim robić... olać go czy co?????? Widzę że mnie chce, a z drugiej strony....... " Mnie też chciał. Jednak mnie nie można ot tak sobie wziąć. Jedyne co mu się udało to mnie pocałować. Życie i tak jest trudne, po co je komplikować.

Gość lidia lidia
no wlasinie dobrze to powiedzialas ze zycie i tak jest trudne nie warto go komplikowac masz racje osoba powyrzej popieram cie

Gość podszywa się za mnie
No wiem.. ale jak mu mówię ,,,przecież masz żonę... dziecko.. wez daj chłopie spokój ... to on nie... tylko pcha te łapy.:-( Zastanawiam się czy jego żona jest az tak nudna , czy jemu się nie podoba... czy on zasmakował juz innego światu.... w każdym razie dziwne jest to że jak żona dzwoni , to udaje...ok. ok.. a potem szybko konczy rozmowę z nia.Nie wiem czy chce takiego zakłamanego faceta

do , GDY pracowałam za granicą... a gdzie pracowałaś??? gdzie mieszkałaś??

Gość lidia lidia
chyba ide spac bo rano trzeba wstac jutro popiszemy ok

Gość Pokojowa intrygantka
Interesuje cie facet co mieszka na pokoju? Daj spokoj. Ty tez moglabys sie wziac sa swoje finanse i ortografie, bo to wstyd nie znac ojczystego jezyka. Widzisz, ma gruba zone, nie podoba mu sie, ale z nia jest. I dziecko. Nawet gdyby ciebie wybral to bedzie musial na nie lozyc a i jeszcze kredyt na mieszkanie. Zonka sie wykreci, ze jej sie standard zycia pogorszy. I tak sobie razem bedziecie... Bez kasy. Na pokoju. Do myslenia nie sluzy cipka.

Gość Pokojowa intrygantka
*za swoje finanse

Gość lidia lidia
no uwarzaj na niego bo podejrzany typek pewnie musie chce i tyle niemowie ze nie jestesi ladna ale badzi ostrorzna i szanuj sie bo to najwarzniejsze pa dobranoc do jutra

trochę mi było dziwnie dzisiaj , jak weszłam do jego pokoju a on akurat rozmawiał z żoną... jak tylko mnie zobaczył, tak szybko starał się zakończyć rozmowę... ona cos tam jeszcze mówiła, ale zbył ją migiem... głupio mi, bo weszłam tylko po to aby zapytać czy robi pranie , bo kolejka do pralki jest

Gość ccccdop
Nadmienię że jego żona jest o jakieś 30 kg ode mnie grobsza... Wiec .... może mi sie uda @ gwiazda: swojego kurestwa nie racjonalizuj czyjąś wagą. Nie możesz nic lepszego wymyślić? Nie ma obawy, przyzwoitą, uczciwą osobą nie jesteś. Suka z ciebie najgorszej kategorii i tyle.

Gość patologiczna autorka
już ci nie daruję tych twoich kurewskich zachcianek posluchaj ,masz charakter kurwy i facet cię wyczuł wiesz,ze ma żonę ale ty masz ochotę wleżc mu do rozporka dla nas jesteś wywłoką,zero zasad,szacunku dla siebie ot,takie ścierwo uważaj,bo żona szykuje się w odwiedziny a wtedy .... albo przyjedziesz do Polski to ci zona gębę obije,byłam swiadkiem takiego cyrku że takie ścierwa chodzą po świecie a porządni,chorzy ludzie umierają jesteś bladż,suką ,nic dziwnego,ze takie kurwy psują opinię Polkom

dobranoc. Jutro sie odezwę.. ale wieczorkiem..

Ja akurat w Niemczech. Mieszkaliśmy w firmowych pokojach mieszanych (faceci z kobietami). Nie było więc trudno o romans. Nie dziwi mnie to,że facet chce kobiety. Ma swoje potrzeby jak każdy. Wytrzymują tylko ci, którzy szanują swoje żony.

no sorry , ale to on ma zonę głeboko w dupie.... jest już troche za granicą, a ta jego zona to taka mamuska, gosposia... z tego co mowi to pracować sie jej nie chce... dzieckiem sie zasłania.. to moja wina , czy jej??????

Gość lidia lidia
no to pa okturej sie odezwiesz?on poprostu chce dzialac na dwa fronty

gdy pracowałam za granica... a co myslisz o nim??? Też mieszkamy w domku gdzie sa różni ludzie, czasem lokatorzy sie zmieniaja... myślę że on sie we mnie zakochał, bo inaczej, dlaczego nie chce rozmawiać z żoną??????????

bede jutro na pewno ok 20

I co z tego,że mamuśka i gosposia? Widziały gały co brały. A ty jak lubisz zbierać ochłapy i być zabawką to się baw. Tylko nie płacz jak ci dzieciaka zrobi, bo też zostaniesz mamusią i gosposią, do tego bez męża.

Gość patologiczna autorka
nie oceniaj zony,nie twoja broszka a dlaczego dziwo nie znajdziesz sobie wolnego faceta/ GDYBY DO MNIE SMALIŁ CHOLEWKI,TO DAŁABYM MU TAKI SLOWNY WYCISK,na dlugo by popamiętal a ty tylko czekasz...wiem,ze podłozysz mu sie,bo jak wspomnialam,kurwę wyczuwa sie na odleglość

,,podszywa się za mnie gdy pracowałam za granica... a co myslisz o nim??? Też mieszkamy w domku gdzie sa różni ludzie, czasem lokatorzy sie zmieniaja... myślę że on sie we mnie zakochał, bo inaczej, dlaczego nie chce rozmawiać z żoną??????????" Już ci napisałam co myślę. Nie zakochał się w tobie. Przepraszam za dosadność ,ale inaczej nie zrozumiesz: Po co ma walić konia w kiblu skoro znalazł naiwną ? To nie miłość tylko erotyczna potrzeba zaspokojenia. Przy Tobie ma rozmawiać? Rozmawia, gdy cię nie ma.