Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazda roku

on ma żonę

Polecane posty

Gość gigigigigj
Autorko tak pustej kobiety dawno nie czytalem.Jak mozesz wierzyc facetowi ktory jest daleko od domu zony , on ci tak mowi bo sexu mu sie chce, to chyba normalne,A ty jestes pusta autorko

Gość gigigigigj
dokladnie, lepsza cipka blisko niz walenie konia,a ciebie ma na wyciagniecie reki,porucha sobie i tyle. Facet ma kredyty i zobowiazania a pl,a tu mysli jak przetrwac ten czas,i znalazl naiwna dpencje z cipa lajdaczki to chyba normalne ze nie zrezygnuje,proste

Gość podszywa się za mnie
No nie wiem dziewczyny czy to tak jak myslicie.Mówiłam że wiem że ma zonę, nie wiem czy go chcę(choc przystojny zaradny pracowity) a może i chce tylko boje sie że kiedys mnie potraktuje jak tą żonę... a nie chciała bym byc na jej miejscu....., byc tak olewaną, okłamywaną... może to tski typ człowieka , jak mu się znudzi to dawaj! Szukam lepszej, ładniejszej??????

ale dlaczego jedziecie po mnie??/ Nie ja to inna bedzie. jeśli tylko bedzie chciał a wierzcie tu jest pełno takich

Gość gfbjhhn
Czemu jedziemy po tobie? Bo to ty jesteś durna cipa w tym momencie. Po co rozwalasz komuś związek, nie stać cię na kogoś wolnego? Brzydka jesteś czy jakaś koslawa? Po przeczytaniu twoich wypowiedzi można się tylko domyślić, że zasad nie masz prawie żadnych, więc czego się spodziewasz? Że ktoś cię pochwali za to co robisz? Zadzwoń do twojej matki i powiedz jej, że pieprzysz się z żonatym, ciekawe co ci powie.

Gość Androgej z erotycznego
hhahahhaahhaahahha jaka pusta analfabetka hahahahahahahahhahahahaha z fantazjami o cudzym mezu, pewnie zre dlatego tyle bledow , bo jak w ryju jej sie memla tam to bardziej na tym skupiona :D:D:D hahahahhaha i popierduje sobie w rytm dziamgania mordom :Dhahahahhaha

No , to znowu ja... i cóż mam powiedzieć... sytuacja z dzisiaj.... on szedł z pracy i dzwoni do zony... i wiecie szmery , bajery... a potem kiedy do domu wchodził powiedział musze kończyc , bo teraz nie mam czasu. A ten czas którego nie ma dla zony to jest czas dla mnie... wchodzi do domu i od razy jest happy i nawet nie jest zmęczony.. ale jak tylko ona zadzwoni to udaje takiego zmęczonego na maxa.... nie wiem... czy on jej nie kocha i tylko odpędza się od niej , jak od natrętnej muchy????