Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazda roku

on ma żonę

Polecane posty

Gość gwiazda roku

Mam dylemat.... mieszkam w uk na mieszkaniu nany fajnego faceta.Z tego co mówił ma zone i dziecko w pl.Ale jakby to powiedzieć.iskrzy miedzy nami..... Wiem ze kiedy wraca z pracy, dzwoni do żonu , wtedy zdaja sobie relacje z tego jak minoł dzień itp... .Ale kiedy przekracza prog domu w którym mieszkamy , jest czakiem mój...Nawet jak ona dzwoni on jej mowi że ledwo przyszedł, jest zmeczony... i takie inne pierdoły..... A on w tym czasie , przychodzi do domku, rozmawia ze mna posmieje się , pożartuje....... je kolację( a ja mu towarzyszę) potem znowu jego zona dzwoni... on pogada z nią chwilę.. potem udaje że , albo się idzie kąpać... albo co sklepu... w kazdym razie wymiguje sie od rozmowy z nia... a jak byłam w pl to wiem że z zoną dużo gadał, i sam do niej dzwonił... Jak myślicie... bedzie coś z naszego związku??? Nadmienię że jego żona jest o jakieś 30 kg ode mnie grobsza... Wiec .... może mi sie uda

Jasne, że ci się uda. Odbić kogoś kto sam chce się puścić do przecież żadna sztuka :)

Gość szklany klosz
1/10 na zachętę

Gość Będziesz się smażyć w piekle
suko a sama zapuścisz się gorzej od tej żony, bo on zmądrzeje i do niej wróci a tobie na pociechę tylko koryto zostanie...

Gość motylek155
No bo ja nie wiem jak się teraz zachować??/... Przy mnie nie ma rozmowy o jego rodzinie... tylko zdawkowe takie... jak jego żona dzwoni to ucieka na dwór ... niby twierdzi że nie chce żeby ona słyszała np odgłosy imprez, ludzi itp... bo jest zazdrosna...a on nie chce p[otem słuchac jej marudzenia... trochę mi zal jago zony , bo siedzi w pl i nie ma pracy ani nic... więc jest zdana na jego łaske... już nie wiem sama co mam robić... podoba mi się , ja jemu tez , co okazuje robiąc w bambuko żone..

Gość motylek155
zapomniałam powiedzieć że mam podobną sytuację

Gość hfghertre
9 przykazanie mówi: "Nie pożądaj żony bliźniego swego". To w takim samym stopniu odnosi się również do kobiety.

Gość Bolek Zdun
będąc w UK nie jest łatwo samotnemu facetowi, nie jest łatwo samotnej kobiecie, wiem coś na ten temat , więc masz piękny układ, czyli faceta dla siebie

Gość Poszukaj frajera gdzie indziej
WOLNEGO!!! Zachowaj się jak uczciwa kobieta

Gość 5hjgfjfgj
ile on ma lat jego żona i ty?

Gość gwiazda roku
Ale moi drodzy... ja nic się nie starałam o niego... sam mi prawi komplementy.... widzę że chce ze mną przebywać , i to bardziej niż dzwonić do zony

Gość gruba żona=wolna
furtka dla dziwki!!! MAM NADZIEJĘ KTOŚ CIĘ KIEDYŚ TEŻ TAK POTRAKTUJE

Gość gwiazda roku
motylek 155 bardzo podobnie u mnie... i ja widzę że ta jego żona go nie zaspokaja, bo inaczej nie byłby tak złakniony kontaktu ze mną....

Gość b990-08 ktoś już zaczernil mój
,

Gość b990-08 ktoś już zaczernil mój
ile ty masz lat a on?

Gość asereche
sa faceci co od zony po ruchaniu ida jeszcze do kochanki a potem na dziwki bo tak sa zlaknieni

już widzę jakaś jest teraz cała w skowronkach bo żonaty się na ciebie spojrzał :D czujesz się lepsza i takie tam :D a tak naprawdę sama siebie nie szanujesz i jesteś naiwna!!!!

Gość gwiazda roku
jego żona ma 32 l a ja 27 jego żona zawsze miała skłonnosci do tycia(wiem , bo mi opowiadał) a ja chuda jak patyk... No w każdym razie ważę ze 30 kg mniej niz ona

Autorko - ja nie mówię, ze ty coś robisz. Ty po prostu jesteś naiwna skoro bierzesz pod uwagę związek z kims takim.

Gość gwiazda roku
on ma 36 lat. ale ciacho z niego...

Gość majkaaaaaaa
podyma i wróci do zony

Gość ????
przeciez to jakas idiotka:p

Gość gwiazda roku
Ostatnio zrobiłam mu loda, bo ta jego tłusta zona wogóle go nie zadawala maciora jedna :) a ja jestem piękna i to mnie wybrał więco o co wam chodzi?

Gość ????
a co on tam robi? powiedz oni maja synka 3 latniego?

Gość gwiazda roku
bolek zdun... więc m yslisz że to dobre??? A jak on sie zakocha i zechce ja zostawić??? A jak mi sie trafi lepszy, młodszy??? I co mam go mieć na boku , czy oficjalnie?

Gość Bolek Zdun
weź wyluzuj, kiedy on zobaczy żonę, za pół roku ? a co myślisz, że samotnemu facetowi tak łatwo jest wytrzymać bez kobiety ? facet dla zdrowotności i dla higieny musi się z kobietą pokochać, szykuj się na przyjemności wiele

Gość yyyKafeKrytykant
za ortografie sie wez tylko nie pisz, ze to na szybko pisalas :o