Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Nie cierpię facetów, ALE

Polecane posty

no właśnie wczoraj tak bardzo krzyczałam, że brzydzę się facetów i nie chcę mieć z nimi nic wspolnego, a dziś na zajęciach przyszedł nowy magister do pomocy.. i zmiękłam ❤️ wydawał się trochę nieśmiały, a ja specjalnie zerkałam na niego co jakiś czas i się uśmiechałam :) w sumie chyba nawet nie poszłabym z nim na randkę, ale musiałam tak pograć spojrzeniem dla sportu :( dodam, ze on odwzajemniał moje uśmiechy :) i podchodził do mnie kiedy wykonywałam ćw :)

Gość nwka3jhnkiaendjg
Kto by tam trafil za toba.:d a ten magister to prawdziwa postac ? Bo mozna odniesc wrazenie, ze wyimaginowana.

Gość Madame CebuIka.
mam bana przez ciebie :o

czy to prawda, że jesteś ogromna jak wieża , gruba jak balon z cellulitem i ważysz ponad metr kartofli a w gęstwinach Twoich zarośli na vaginie gubią się nietoperze w nocy a we mchu na nogach rosną grzyby halucynogenne a w uszach masz dwie pasieki miodu ?

Gość nwka3jhnkiaendjg
Odpowiedzialem juz zanim zapytalas. :p "bo mozna odniesc takie wrazenie" Malo tego, zanim otworzylem twoj temat to wiedzialem, ze to ty ! ;p Jestes bardzo charakterystyczna i chyba samotna i zagubiona co ?:)