Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojanka:)

powiedzcie czy mam szansę?

Polecane posty

kochalismy sie z mężem tydzien temu w poniedziałek i we wtorek,w srode prawdopodnie miałam owulację.oczywiscie nie mam jeszcze zadnych objawów ciąży:D bolał mnie wczoraj jajnik i podbrzusze ale to wiecie:p to nasze pierwsze próby,wiec prosze o wyrozumiałosc tego ze zadaje takie pytania tutaj:p i kiedy najlepiej test zrobic?chciałam tez zapytac o temperature.dzisiaj mierzyłąm w pochwie-37,2 .zwykle iaałąm 36,7 36,8

up:)

:) prosze o opinie:)

W ciazy mozesz byc,ale nie musisz. temperatura zawsze sie podnosi po owulacji i jest wyzsza do miesiaczki. Test najlepiej zrob w dniu spodziewanej miesiaczki lub kilka dni po terminie

Gość autroko wojanko
Nawet zdrowa - 100 procent płodna para kochając sie bez zabezpieczenia w dni płodne na ok 25 procent sznas na ciążę, a ani my ani wy nie wiemy czy wszystko u was w porządku...Podwyższona temp. jest też przed miesiączką, ogolnie objawy ciazy przed terminem planowanej miesiączki są takie same jak miesiączką. Pytasz jakie macie szanse...to forum jest pene ludzi, którrzy strają się laaatami - też kiedyś byli pełni nadziei przy pierwszych strankach, ale moze macie to szczeście i sie udało. POWODZENIA!

poczekam do @,mam nadzieję,ze nie przyjdzie:P