Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efyqaijcjaicjai

niedoszla niedojda odezwij sie

Polecane posty

Gość efyqaijcjaicjai

ja tez mam troche dlugow ,jestem w ciazy. Co masz zamiar z tym zrobic? Jak myslisz jak zareaguje Twoj facet kiedy sie dowie?

Gość niedoszła niedojda
nie wiem, wiem, że będzie mocno wkurzony, bo teraz mamy taką sobie sytuację materialną, spokojnie wystarcza nam na życie, ale na spłatę takich długów to już nie bardzo, nie wiem co robić dzisiaj myślę tak, jak napisałam, że chyba wyjdę z domu i pójdę gdzieś w cholerę

Gość efyqaijcjaicjai
no przestań,masz dziecko , to nie jest recepta! mam taką samą sytuację jak Ty ,plus do tego dochodzi to że facet zrobił się nerwowy ... jakby się dowiedział to... co prawda to nie kredyt ale takie gorsze rzeczy .. bo on wtedy ma przewagę ze ja nie dbam o nic..... w starym mieszkaniu mam jakies 600 zł z gazowni.... 2 tys za cyfre+ (wszedzie rosną odsetki) kredyt w banku (zostalo nieco ponad 300 zł ,ale zawsze...) to tylko KILKA rzeczy z zaległości .. jakby się dowiedział to by mnie pzretrącił..ale z drugiej strony myślę że nie jest to sprawa niewybaczalna jak zdrada czy coś/..... tylko nie zrób żadnej głupoty... ile masz lat ?

Gość niedoszła niedojda
33, stara dupa jestem, no wiem to wszystko, tylko jakoś nie mogę się ogarnąć ostatnio, założyłam już sprawę temu kolesiowi, który mi nie zapłacił za ostatnie faktury, muszę jeszcze wystąpić do sądu o nadanie klauzuli wykonalności, ale to i tak niewiele da, bo gościu wyjechał do stanów i nic mu nie zrobią :O miałam nadzieję, że ściągnę ten dług i wtedy będę mogła spłacić większość moich zobowiązań, a resztę jakoś porozkładam na raty i pospłacam po cichu, a w tej sytuacji to naprawdę nie wiem, co robić, mam swoje mieszkanie, które wynajmuję i mogę je sprzedać, ale za każdym razem, jak o tym mówię to słyszę: "po co zarzynać kurę znoszącą złote jajka?" No i jestem w kropce...