Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gladiolus

Czy któraś dziewica miała tak że pociagało ją zostanie dominą?

Polecane posty

Owowa :D oczywiście. On jest tu na kafe naszym Misiem Pysiem tzn. Puszystością :P to takie żarty oczywiście ;) zresztą niech Ci powie sam Owow

glad teraz przekladasz swoje wlasne checi na innych :) co ma delikatnosc wspolnego z.... to sie nie tak identyfikuje uwazasz, ze kazdy pomidor, ktory wrzasnie "do nogi suko" :D od razu jest takim twardzielem??? :) zagubili by sie biedaczki, oni tylko o rznieciu mysla :D

Ja sobie czesto Jakie masz preferencje względem facetów? Bo ja mimo że 1,6 m to podobają mi się tylko faceci około 1,9m . Takiego wysokiego dobrze zbudowanego zdominować to by było coś :)

Gość Ja sobie często
Ciekawi mnie ten temat. Mi się jeszcze nie udało zacząć swojego życia seksualnego. Ale może w końcu się jakoś lepiej nastawię.

ow(ow) ja założyłam że skoro bierzesz udział w tej konwersacji to ze względu na własne podobne preferencje ale widać że ciebie to bardziej wszystko ciekawiło Dlaczego zwą cię puszystością?

glad zaciekawilo mnie ale ja jestem po drugiej stronie bata co nie znaczy, ze ci nie kibicuje fajnie patrzec, ze ktos sie nie wstydzi siebie po tych wszystkich pomaranczowych "fuckerach" a ze w miedzy czasie dokuczam time to inna sprawa :)

ow(ow) A co ci time zrobiło żę mu dokuczasz? I tak z ciekwaości co takiego robisz ze zwoim batem?

Gość a jesteś mocno niewyżyta, że
ow(ow), jeśli pomidorkujesz do mnie to odnosiłam się do któregoś z panów z poprzednich stron ;) co do reszty, stwierdzam jedynie fakty i niczego nie oczekuję, szczególnie od kafe:D

Gość oisjfijskljsefkk
na pewno tacy faceci są , ale większość chyba woli dominować , to chyba ma jakiś zwązek z testosteronem i agresją wiekszą u faecetów a może nie? a wyczytałaś coś mądrego na innych forach?

Gość Ja sobie często
Też uważam, że dobrze jak jest wysoki. Podobają mi się u facetów zarysowane, albo wyrzeźbione mocno mięśnie ale bez przesadzenia z masą. Ale zdarzają się drobniejsi bez mięśni, którzy wyglądają fajnie. Lubię jak facet ma ładny tyłek. Pociągają mnie też dłuższe włosy jeśli są zadbane i uczesane w jakąś fajną fryzurę. Najlepiej gęste. Na głowie, bo reszta najlepiej jak jest zgolona. Twarz musi mi się podobać. Nos powinien być zgrabny. Na to zwracam uwagę.

glad niee to sa prywatbe sorawy i juz koniec tematu taki zboczoony jestem, ze publick mnie nie bawi time mi nci nie zrobila :) choc chcialaby a boi sie :D, dlatego lubie jej dokuczyc czasem :P a puszystosc??? kochaaaaana, ja znany jetsem z tego, zem mily , puszysty i przytulny zapytaj kogo chcesz :D

Gość oisjfijskljsefkk
drobna kobieta , która prowadzi na smyczy, w prznośni i dosłownie weielkiego ffaceta , to było by ciekawe :)

Puszystość, zabawny jesteś :P Abstrahując jak tam z Twoim dopieszczaniem, co? 💤 w normie?

Gość nuttertools
gladiolus dostałaś mojego mayla?

Taka wizja może trochę dziwnię z boku wygląda ale mnie osobiście to bardzo kręci.

Gość Ja sobie często
Co kto lubi. Jak klata jest umięśniona to na pierwszy rzut oka widać, że jest męska. Taką gładką klatę to ja bym i polizała i pokąsała sutek, a włosów na pewno bym nie lizała. Włosy nie wyglądają apetycznie.

a o misiowe dopieszczenie sie nie martw jeszcze zwierzatka daja rade :D

A z Puszystością to się "znamy" z poprzedniego wcielenia :O Lalalaa, ale ciii :D niech to będzie mój mały sekret

sie nie martw sa i w dodatku tesknia nawet sie ze soba ostatnio pogodzily i zazdosci jak by mniej :D

o ja pierdziele :) :P:P:P:P:P ale niech bedzie ze sekret :P:P :D

ja na dziś kończę bo jutro od rańca do nocy mam zajęcia ale liczę że jutro wieczorem będzie równie miła pogawędka liczę na twoją obecność ow(ow)

Gość Ja sobie często
Zacięło się...

dobra glad ide w cholere, bo ci niechcacy, zaspamowalem topic :) baw sie dobrze pa pa time na gg :P:P:P:P skomlec :P:P:P:P