Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pettterrr

SPRAWDZONA DIETA 4 kg w 4 msc i zero efektu JOJO!!

Polecane posty

Gość Pettterrr

Witam:) chciałem się z wami podzielić moją dietą. Jest bardzo prosta, ale wymaga trochę poświęcenia a do maksymalizacji efektów potrzeba jeszcze ćwiczyć 2x po ok 2h tygodniowo na silowni. Stosuję tzw. dietę low-carb = mało węglowodanów. Oto mój jadłospis ( jem co 2 godziny!) Rano: owsianka (50g plus 150ml mleka) i dwa jajka gotowane, 2h później kanapka z chleba razowego z pomidorem/ogorkiem ( z masłem) plus orzechy wloskie, 2h pozniej to samo bez orzechów i po tym trening 2h. Po treningu odżywka białkowa, i filet z kurczaka (1) plus torebka ryżu i np marchewki gotowane ( szok białkowy, bardzo ważny element). dwie godziny później serek wiejski ( należy sie do tego przyzwyczaic bo to najczestsze pożywienie na tej diecie, można rownież jesc jako przekaske). Bilans wychodzi dobry- ok 1.8g białka na kg ciała i ok 4-6g węglowodanów na kg ciała. Należy pamiętać też o tłuszczach ( tłuszcz eliminujemy tłuszczem!) Przy tej diecie i treningach dość skrupulatnych, wg planu ale bez przesady, od marca do maja straciłem 4kg i ładnie przybrałem masy mięśniowej. Jest w tej diecie moment, kiedy mimo przestrzegania jadłospisu tyjemy...ale to normalne, tak samo jak zastoje wagi. Nie ma się co deprymować, potem będzie leciała już tylko w dół:)

Gość heffeeehhhhe
jaja sobie robisz, prawda? :D bo nie uwierzę, że ktoś ci wmówił, że taki "jadłospis" jest low carb a ty to kupiłeś :D

Gość 98377yrty
po co zakladasz co chwile inne topiki na innym niku

Gość Pettterrr
stosowałem, efekty były. Jadłem tyle, ile opisałem, może trochę więcej białka. Sprawdzało się. nie wierzycie to trudno ale polecam