Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwiacamarta

czy wasi mężowie maja koleżanki, przyjaciółki?

Polecane posty

Gość dlaczego i po co?
Ja i maz nie mamy przed soba tajemnic, czasami odbieramy swoje telefony, czy odczytujemy nie swoje esy, ale my znamy swoich znajomych, nie mamy nic do ukrycia, problemy zalatwiamy miedzy soba, wiec problemu z tym nie ma. Wiec nie rozumiem, dlaczego maz autorki jej na odczepnego tekst rzucil, czyzby mial jednak cos do ukrycia, ze taka zbrodnia bylo to, ze zona zobaczyla te foty?

mirka moze się wkurzył o grzebanie w telefonie? Myśle, ze gdyby łaczyło go coś z ta koleżanka to zacząłby sie głupio tłumaczyć, a walic tekstem w stylu bo z nia można pogadać a z toba nie.

dlaczego i po co?-> widzisz a my nie mamy w zwyczaju trzepania wzajemnie swoich telefonów. Mało tego. Mam mozliwość sprawdzenia wszystkich rozmów wychodzących, przychodzących, czasu trwania oraz tego gdzie aktualnie telefon znajduje się o czym mój mąż nie miałby pojęcia. Myslisz, ze kiedykolwiek skorzystałam z tego?

heeee- czemu ograniczona? Prosżę, gdzie i ile pracuje maż autorki: "moj małżonek jest na emeryturze ( pracował w straży granicznej) ma 37 lat zajął sie sportem ma w szkole 2 razy w tyg zajęcia po 2 godz i 2 razy w tg treningi w klubie sportowym" I serio sie zastnawiam z czego to on się szkolił:):) Arszenika- no ale o co sie miał wkurzyc? Nie wiem, ja akurat nie grzebie w telefonie meża, ale on czesto przegląda smsy- nie wkurza mnie to, bardziej bawi- niech mu tam bedzie, ze ma nade mną jakąś kontrolę :) Wiesz, ja cały czas biore pod uwage, ze autorka w ciazy, więc nawet pierdoły są czasem w stanie wkurzyć. Wiec nie rozumiem tego faceta i już.

Gość ,,,,,,,,,
..

Gość ciezarowka31
nie przejmuj sie tym gdakaniem:P z moim tez mialam mala sprzeczke powiedzial ze jestem niemila i nabrzmiala( jestem w 25 tyg ciazy:) ale mi to lata kolo tylka smiac sie zaczelam bo sam wazy 110 kg a mi tu wjezdza to moja druga ciaza i zdaje sobie sprawe ze trudno ze mn wytrzymac:P tylko szukam powodu zeby go o cos opitolic schodze rano na dol i wodze wzrokiem po kuchni czy wszystko ok:P dzis juz smsa poslalam ze smieci nie wyrzucone moj kochany maz ma ze mna przerypane w ciazy kobiety maja galrete zamiast mozgu:P czasem sie wyzywamy on na mnie mowi ze zaraz bede wygladla jak rozjechana zaba ja sie smieje bo za msc dwa pewnie bede taak wygladala jak kg przybedzie:P tylko,ze moj nie ma kolezanek mamy wspolnych znajomych i to wszystko

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
no i co z tego ze jest na emeryturze ? facet ma dopiero 37 lat to może sobie jeździ na kursy, szkolenia związane z sportem ? co cie tak dziwi ?

Gość nigdy nie zrozumiem kobiet
wlasnie zona pokazala mi ten temat, napisze jak to wyglada z punktu widzenia faceta, to jest nic nie znaczacy sms czy tam mms, jak dwoje ludzi sie kocha i facetowi nie chodza po glowie dziwne tematy, chcial sie tylko wyluzowac, czy wy myslicie ze facet czasem tego nie potrzebuje?wy chodzicie do fryzjera, kosmetyczki na masaze do facetwo i jest ok

Gość basssia
Jemu sie z nudow w d.... przewraca, pracuje po 2 godziny dziennie i zadnych obowiazkow wobec rodziny nie ma, czasem tylko cos ugotuje czy pomoze? Tym bardziej, ze zona w ciazy, to powinna wracac do domu na gotowe, nie jeszcze sprzatac po pracy. A zona urobiona to nudna, wiadomo, ja tez nie blyskam intelektem i nie mam glowy do milej pogawedki jak mi dzieci czasem dadza w kosc. Druga sprawa, dla mezczyzny przyjaciolka to zawsze potencjalna kochanka. Kobiety sa inne pod tym wzgledem bo potrafia przyjaznic sie bez kontekstow, mezczyzni nie za bardzo.

Gość stala kafeterianka na pomaranc
heeee- czemu ograniczona? Prosżę, gdzie i ile pracuje maż autorki: "moj małżonek jest na emeryturze ( pracował w straży granicznej) ma 37 lat zajął sie sportem ma w szkole xxxx to w jakim wieku zaczął pracować, heh

mirka gdyby mi mąż zaczął szperać po telefonie to ja pewnie bym się śmiała a moze bym się wkurzyła- nie wiem u nas nie ma tego zwyczaju.

Gość Coś kręcisz autorko
Mąz na emeryturze a na konferencje jezdzi? I ma koleżankę z pracy? Z jakiej pracy? Dziwne.

Gość skdfhjsiofhsdi
ale numer, tak autorko na bank cie zdradza lub zdradzi, zabierz mu telefon, zabron chodzic do pracy, przywiąz do grzejnika i tylko pic dawaj przez m-c moze sie ogranie a jak nie to od nowa to samo, kiedys musi zmądrzeć:D:D:D:D

Gość Autorko myślę że masz nie męża
ale kawał buca przez wielkie B bo koleżankę mieć to nie zbrodnia , pisać z nią zabawne smsy też można (jeżeli tak koleżanka to typ kumpeli od lat) ale odpowiedzieć żonie tak jak on tobie i to w momencie kiedy jesteś w ciąży , świadczy o niczym innym jak o ciężkiej chorobie braku kultury i empatii. Ot zwykły buc . To prawda że znajomości poza domem wydają się być czasem ciekawsze, barwniejsze a tematy nie związane z domem bardziej budujące poczucie wartości kogoś kto z nią ma jakieś problemy ale na litość nie można dołować kobiety , żony tylko dlatego że nie tryska humorem mając na głowie obowiązki domowe, jedno dziecko a drugie w drodze. Jest jedno wyjście na to. Nie zachowuj się jak zrozpaczona smarkula i nie popłakuj w podusię bo tego faceci brzydzą się u żon najbardziej ale bądź sobą, pokaż że wierzysz w siebie i swoją moc, zachowuj się naturalnie , jak TY, jak matka ale przedewszystkim to pierwsze natomiast odpuść sobie póki co nalepkę "żona" bo ona i tak do niczego się nie nadaje, wystarczy być zwyczajnie sobą. Miej też swoje tajemnice i przyjemności ale warunek bardzo ważny to to by te sprawy były zarezerowane tylko dla ciebie , nie dla was obojga z mężem. Nic tak nie orzeźwia głowy faceta jak to że żona ma też kawałek swojego życia. On w tobie widzi kobietę odkrytą, bez tajemnic , jego instynkt łowczego już dawno umarł bo zna ciebie pewnie jak łysego konia , więc zacznij się zakrywać, mieć swoje drugie (byle prawdziwe) JA, z którego będziesz czeprac radość. Ważne byś znalazła coś dla siebie , poszukaj tego . Nigdy nie płacz przy mężu z powodu zazdrości!!!!!!!!!! Nigdy, to jest błąd nie do wybaczenia bo jak ktoś zna męską psychikę to wie o czym mowa. Faceci bywają kochani ale druga połowa ich natura bywa podła. Miej to na uwadze.

lepiej, facet pracuje dwa razy w tygodniu po dwie godziny, i dwa razy w tygodniu w jakimś klubie. Wiec, jak już pisałam wcześniej, dziwię sie, ze autorka pada na pysk skoro meza ma właściwie siedzacego w domu.... Arszenika- ja tam sie nie wkurzam, bo szczerze, ani meża nie obgaduje w tych smsach, wiec niech sobie zaglada:) Zreszta widzę, że ostatnio zaniechał tego procederu- chyba nudą z tej mojej komórki wieje :) A swoją droga ja chyba jakas nienormalna jestem, ale mnie by taki sms nie ruszył, zebym w poduszkę płakała... Zapytałabym co za laska, że nie podoba mi sie taki smsm i po temacie.

Gość ,.,.,.,,..,.,.,..,
.

mirka mnie też by nie ruszył bo sama robię to samo i uwaga bez jakiegokolwiek podtekstu o zabarwieniu erotycznym i wbrew powszechnej opinii jak to mmsy damsko-meskie się kończą nie wylądowałam w łóżku z żadnym ich adresatem.

Gość martwiacamarta
ja już w domku odpoczywam chyba za dużo nerwów mnie kosztuje ta sytuacja mąż był na konferencji dokładnie a ona na szkoleniu ( ona jest z tego co wiem pracownikiem administaracji w szkole chyba kadrowa) nie wiem czy mam zaniżone poczucie własnej wartości czy nie nigdy nad tym się nie zastanawiałam -po prostu odczytałam sms i poczułam ogromna zazdrość ze dlaczego do mnie nie było tych miłych sms-ów ??? podczas rozmowy poplakałam sie powiedziałam co czuję i ze mi przykro i ze nie zyczę sobie aby sie spotykał i smsował z kimś kogo nie znam bo jestem zazdrosna moze tak nie powinnam moze powinnam być stanowcza i twarda moze wyolbrzymiam sytuacje ale do okoła same zdrady oszustwa człowiek zaraz sie boi wiem tez ze nie jestem super świeta ze czasami sykne i ryknę bez powodu ale co wy nie ? nigdy wcześniej nie dotyczył mnie temat koleżanek męża bo po prostu ich nie miał a a teraz to dla mnie szok i niepokój ja równiez nie wieżę w przyjażń damsko-męską miałam dużo kolegów ale jak poznałam męża wszystko ograniczyło sie do minimum na facebooku czasami pogadamy co tam słychac jak leci jak praca dom ot tak ale nie teksty typu "prawda ze jestem słodki" to kiedy mogę na ta kawę wpaść ??? widać ze szuka zaczepki albo to mój chory wymysł ( wyrwałam kawałki jego wypowiedzi )

Gość lubieJapka
nie ma ani jednej bo wszystkie zlikwidowałam,przede mną miał,ale jak mnie poznał szybko zrozumiał co ma robić,ja też nie mam kumpli bo ich nie potrzebuje.

Gość moze nie rozrzutna ale
TO JEST TEMAT TEJ PROWOKATORKI CO SIE Z RANA UJAWNILA, PEWNIE ZNOW NA NIEZŁĄ POLEWKĘ:d

Gość lubieJapka
mireczkowata a tobie przypominam,że ty nie masz MĘŻA....

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a co was tak boli ze facet jest na emeryturze w tym wieku?

Gość martwiacamarta
jestesmy razem 11 teraz bedzie juz 12 lat przeszliśmy jego ciężką chorobę -myslałam ze to nas umocniło wiadomo ze się kłócilismy czasami nie raz trzaslam talerzem o ziemię ale po godzinie poprzytulalismy sie i było ok jest dobrym ojcem ma cierpliwość do dzieci chciał bardzo 2 dziecko mąz jest fascynatem sportu od zawsze ale teraz to przegina prosiłam po prostu aby troche zwolnił poświęci troche czasu dla nas -to takie ostatnie sprzeczki nasze właśnie o to - o czas dla nas !!! a do tego te dziwne smsy od"koleżanki"

Gość Coś kręcisz autorko
Mnie emerytura nie boli. Pierwsze słyszę by wf-ista jezdził na konferencje! Temat prowokacja. I od kiedy w szkole może uczyc pracownik służby granicznej a nie mgr awf?

Gość ZALOZ MU SMYCZ HAHA
debilka jestes, nic dziwnego ze facet od ciebie"ucieka" , pozal mu sie, rozbecz haha, to na pewno bedzie wolal fajna wyluzowana kolezanke

Gość moze nie rozrzutna ale
moze nie rozrzutna ale TO JEST TEMAT TEJ PROWOKATORKI CO SIE Z RANA UJAWNILA, PEWNIE ZNOW NA NIEZŁĄ POLEWKĘ:D xxxx caly czas wam mowie ze to prowokacja, a autorka stopniowo dorzuca nowe info, tak jak to ze z celnika zostal wuefistą:D tylko kafe to łyknie:D

autorko , a ja mysle, ze ciaza robi swoje, naprawdę... Chodź, przytulę Cię :) Dobrze, ze mu szczerze pwoiedziałąś, ze Ci przykro, też by mi było. Pogadaj z nim, w końcu to njabliższa ci osoba...

Prowo nie prowo, ale widać jaki żony mają stosunek do mężów. Najlepiej na smyczy i do kaloryfera. Fajnie ktoś wyżej napisał. Idziesz na masaż do faceta i jest ok. Ale jak mąż ma pójść do masażystki do drzwi na klucz i siedź dziadu w domu. ;-)

Gość ,.,.,.,,..,.,.,..,
,

Gość martwiacamarta
A NA KONFERENCJI BYŁ Z PANIĄ MINISTER SPORTU -PANIĄ MUCHĄ