Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona pomocy !!!!

BIALY SLUZ NADAL BRAK OKRESU POMOZCIE PROSZE

Polecane posty

Gość ona pomocy !!!!

witam. mam problem i prosze was o normalne odpowiedzi. w lutym poronilam ciaze. bylam ostatnio u lekarza ktory stwierdzil grzybiczne zapalenie po lekach. pytalam sie kiedyb powinnam dostac okres ale nie udzielil mi odpowiedzi. dostalam kolejne leki ale dopochwowe. dzisiaj po stosunku ( pozwolil sie kochal ale kazal sie zabezpieczac ) zauwazylam duzo bialego, ciagnacego sie sluzu. byl bez zapachu. nie wiem co to oznacza. wiem jak wyglada grzybiczne zapalenie ale dzisiaj on roznil sie. wczesniej owszem kochalismy sie bez zabezpieczenia, partner nie konczyl we mnie. co to moze oznaczac? ALE BARDZO PROSZE O NORMALNE ODPOWIEDZI

Gość ona pomocy !!!!
Ja naprawde nie wiem co mam o tym myslec

Gość mysle, ze nic
po prostu hormony sie nie dograly jeszcze, a okres mozesz dostac nawet i do pol roku po poronieniu, aczkolwiek przychhodzi normalnie w nastepnym cyklu

Gość ona pomocy !!!!
Bylam u lekarza ale on nawet nie potrafil odpowiedziec na moje pytania. To byla moja pierwsza ciaza, nie planowalismy jej ale jak okazalo sie, ze jest oboje sie cieszylismy. boje sie zeby bylo wszystko w porzadku

Gość mysle, ze nic
nic sie nie boj, ja poronilam we wrzesniu, okres przyszedl w nastepnym cyklu normalnie, nie zwracalam uwagi a sluzy czy inne, bo hormony ciazowe jeszcze dzialaja i stad sluz, moga byc obrzmiale piersi, zyly widoczne, smaki na jedzenie itd.

Gość ona pomocy !!!!
15 lutego mialam zabieg (ciaza obumarla ok 1 lutego) wiec sporo czasu minelo. kochalam sie z partnerem (moze i za wczesnie ale potrzebowalam jego bliskosci). nie zabezpieczalismy sie, tylko stosunki przerywane

Gość hitsezonu
to: idź do lekarza, albo zrób test ciążowy i będziesz wiedzieć, albo czekaj na okres i stresuj się dalej...

Gość Idź do innego gina...
Ja bym Ci radziła iść do innego ginekologa. Koniecznie powinnaś przebadać hormony. Ja po poronieniu nie miałam miesiączki pół roku. Okazało się, że prolaktynę miałam za wysoką i właśnie cały czas miałam taki biały gęsty śluz jak przed miesiączką..

Gość mysle, ze nic
nie ma to znaczenia, ale jak tak sie boisz to zrob sobie test ciazowy. tyle.

Gość ona pomocy !!!!
Tu nie chodzi o strach przed ciaza. po prostu mysle czy po zabiegu jest tam wszystko ok. podczas stosunkow przerywanych nie jest za duze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze

Gość prawie normalna dziewczyna
lekarza chce zmienic ale ciezko to o dobrego

Gość ona pomocy !!!!
szukalam innego lekarza. ja naprawde sie boje zeby po zabiego bylo wszystko ok. mija 5 tyg a ja nawet nie czuje sie tak jakbym miala dostac miesiaczke

Gość ona pomocy !!!!
Czy jest wogole takie prawdopodobienstwo, ze moge byc w ciazy? po zabiegu i bez pelnych stosunkow?

Gość ona pomocy !!!!
???

Gość ona pomocy !!!!
Prosze odpowiedzcie

Gość ona pomocy !!!!
czy jest tu ktos kto moze mi pomoc?

Gość ona pomocy !!!!
jest tu ktos?

Gość ona pomocy !!!!
prosze

Gość nieeeeeeeeeee to znowu ty?
weż pzrestan juz zasmeicac to forum!ile można???

Gość karolinicia
tak bardzo mi z tym zle niekoniecznie trzeba czekac z sexem caly cykl. ja tam lecialam na gumce (zeby infekcji nie bylo) i tyle. poza tym te durne 3miesiace do pol roku ma sie nijak do prawdy. jak cialo bedzie gotowe to zajdzie w ciaze. a poza tym sa juz badania ze kobieta po poronieniu ponizej 3miesiace zachodzaca w ciaze ma takie samo prawdopodobienstwo poronienia jak kazda kobieta. a to ze lekarze mowia roznie (raz jeden cykl, raz 3 a raz pol roku) to o czyms swiadczy