Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rckejoc

boje sie mieć meza:(

Polecane posty

Gość rckejoc

jak slysze i czytam co mezowie wyrabiaja zdrady pobicia ekonomiczna przemoc porzucenie i nie placenie alimentow na dzieci nie lubie sie bic i wyzywac:( chyba nie nadaje sie na zone

Gość reree
zawsze mozesz miec kochanka

Gość fanka Szymona z pierwszej milo
Pamietaj o ekscesach seksualnych. maz traktuje żonę jak darmowa dziwke

Gość kikikikii
istnieje takie ryzyko. moj (nic tego nie zapowiadalo) jest -marudny -pedantyczny:O -pesymista -upierdliwy ale tez -pracowity -wierny(chyba:P) kochajacy -super ojciec i jeszcze troche pusow mimo to czasem mam go ochote ubic mlotkiem😡

Gość rckejoc
mialam ojca pijaka i tyrana kolezanki wokol po rozwodach(mezowie agresywni albo zdradzieccy) latwo teraz znalezc im kochanke-wystarczy wejsc na czat malzenstwa wokol po okolo 7-10 latach sie serdczenie nienawidza wyzwiska na oczach dzieci nie chce takiego zycia:( mam 26 lat ale boje sie miec meza jestem delikatna, nie chce zeby mnie jakis bił

nie lubie sie bic i wyzywac chyba nie nadaje sie na zone--- hahahahaha bo każda musi przejsc kurs samoobrony hahahahahaha Daj spokój, musisz tylko mądrze wybrać i nie sluchaj wszystkigo co tu piszą, forum to nie prawdziwe życie, to momentami rynsztok :D

Gość rckejoc
nie pije tez wcale alkoholu jestem normalna, spokojna nie chce miec spieprzonego zycia

Gość rckejoc
a jak mam madrze wybrac jak dopiero po slubie wiekszosc facetow pokazuje swoja prawdziwa twarz? przeciez widze mojej kolezanki facet-madry, mily zawsze uprzejmy a leje ją jak błoto:o

Gość rckejoc
przeciez pisze ze historie z zycia pokazuja ze nie warto miec meza :o znam osobiscie a nie bazuje na forum kiedys mialam wypadek i uraz szyjnego kregoslupa dzisiaj musze bardzo uwazac a jak trafie na tyrana to kilka ciosow i jestem kaleka:(

Gość 6ddgsahsgydwsqjuja
To moze nie szukaj go w srodowiskach patologicznych? ;/ wśrod moich znajomych nikt nikogo nie tlucze i ludzie w miare szczesliwi sa. Co za patologia ze wszystkie twoje znajome sa okladane przez mezow ;/

Gość rckejoc
nie wszystkie ale mam sporo kolezanek nie mowie ze wszyscy bija ale zdradzaja sie itp normalne srodowisko

Gość rckejoc
?

Gość 6ddgsahsgydwsqjuja
Zajebiscie normalne. Jak sie nie tluka, to zddradzaja, jak nie zdradzaja to wyzywaja. Gdzie ty zyjesz?

Gość rckejoc
w polsce:)

Gość 6ddgsahsgydwsqjuja
To chyba w jakiejs innej niz ja, bo u mnie takie zachowania to patologia i margines spoleczny.

Gość rckejoc
po prostu jestem dobra obserwatorka zycia widze oczywiscie ze jedni zyja szczesliwie itp ale tych 2gich tez dobrze widze

Gość 6ddgsahsgydwsqjuja
Ja nie twierdze, ze ich nie ma, ale ze to jest patologia a nie norma i zdecydowana wiekszosc zyje w miare szczesliwa, a przynajmniej nieokladana, wyzywana i zdradzana. Znam tylko jedno malzenstwo ktore sie rozwiodlo, bo facet zdradzal. W calym moim najblizszym srodowisku tylko jeden facet okazal sie dupkiem (za to ojca ma w porzadku). Jezeli w twoim srodowisku polowa bab zyje w zwiazkach z tyranami, to sorry ale zyjesz w patologicznym srodowisku

Gość rckejoc
ja po prostu dobrze obserwuje

Gość Oszto224
to zależy tylko od Ciebie jakiego sobie wybierzesz i na ile sobie pozwolisz.

Gość rckejoc
.

Gość rckejoc
a jak mam dobrze wybrac skoro oni znakomicie sie maskuja na poczatku? a im bystrzejszy tym lepiej sie kryje?

Gość hahahahahaaaaaaaaaaa
Mój chłop może nie ideał, bo po matce odziedziczył kilka przywar, z którymi walczę:p a raczej został nauczony tego, z czym walczę. Chwilami wyprowadza mnie z równowagi, ale ogólnie to dobry chłop, domator (hehe, był typem imprezowicza:p przed slubem), czasem tak nieporadny jak małe dziecko, choć z charakteru raczej silny i nie da se w kaszę dmuchac, a jak powie co mu na wątrobie leży (prawdę), to może w pięty pójść, taki jego charakter. Ja do ideałów też nie należe, bo nie cierpię jak ktoś mi coś narzuca ( a próbował), to była wojna tytanów, żeby się dotrzeć. I tak nam pyknie w tym roku 10 lat po ślubie, a razem 16. Jest ok, czuję się w tym związku bezpieczna. On chyba też, tak mi się wydaje.

Mój ojciec nigdy na moją mamę ręki nie podniósł. Mój narzeczony na mnie też nie, nie lubi się kłócić, woli pokojowo rozwiązywać konflikty. Ideałem nie jest, ale na pewno nie jest tyranem. Moje przyjaciółki i siostra są szczęśliwymi mężatkami i matkami i mogę z ręką na sercu powiedzieć, że żadnej mąż nie bije i nie ma żadnych przesłanek, żeby zdradzali. Wiadomo, że czasem ludzie się nie dogadują, ale żeby od razu wszystkich wrzucać do jednego worka?

Gość warszawianka10
To wyjdź za mąż z miłości!

Gość rckejoc
a ta milosc to ile trwa?:o

Gość ij aa
słuchajcie dziewczyny córki powielają problemy z jakimi borykały się w domu rodzinnym w dzieciństwie, NIESTETY jeśli ojciec bił matkę istnieje duże prawdopodobieństwo że mąż córki także ją będzie bił kobiety wybierają sobie mężów podobnych do ojców, chyba, że matki były silniejszymi osobowościami w domu to wówczas partner będzie podobny do matki, u mnie w domu obserwuje dokładnie taką sytuację, moja mama ma matkę o silniejszej osobowości od mamy ojca i jej mąż czyli mój tata jest pod wieloma względami podobny do mojej babki (negatywne cechy) może ja tego bym tak nie zauważyła, ale moja mama na to narzeka że tak jest bo najwięcej spędza z nimi czasu

Gość rckejoc
jak mam wybrac tyrana to wole do smerci byc sama