Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rckejoc

boje sie mieć meza:(

Polecane posty

Gość ij aa
rckejoc "mialam ojca pijaka i tyrana kolezanki wokol po rozwodach(mezowie agresywni albo zdradzieccy) latwo teraz znalezc im kochanke-wystarczy wejsc na czat" jeśli w domu tak miałaś to teraz dlatego otaczają Cię takie osoby skąd się to bierze??? bowiem nie znasz innego życia, więc otaczamy się tym co jest nam znajome, ktoś wywodzący się z domu gdzie ojciec nie bije, nie tyranizuje krzywo by patrzył na takich znajomych gdzie ten problem jest chlebem powszechnim, bo nie była by to dla niego sytuacja normalna a Ty z tym jesteś oswojona więc akceptujesz to czy jest to sytuacja bez wyjścia?? NIE może się z tego wyzwolić, jeśli zrozumiesz problem, jeśli zechcesz zmienić swoje życie na inne sama chęć zmiany i uświadomienie sobie problemu jest kluczem do sukcesu

Gość ij aa
autorko popracuj nad sobą, nad swoją świadomością a gwarantuję Ci, że nie trafisz na faceta tyrana i pijaka ale musisz sama się wyzwolić, może pomoże Ci jakiś doradca psycholog, bo czasem człowiek sam z siebie nie dostrzega czegoś co widzą inni,

Gość ij aa
rckejoc ja nie mam znajomych, gdzie występuje problem przemocy boo u mnie w domu nie występował, ojciec nigdy nie zbił mamy ani mnie więc nie jest mi to znane zdrady też nie występują wsród znajomoych także widzisz jak to jest,

Gość rckejoc
no to dobrze trafilas

Gość Bozena M
maz to najmilsza osoba pod sloncem :)

Gość Tmgu
.