Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalalove

Burzliwe początki związku - czy to ma szanse wypalić?

Polecane posty

Gość Lalalove

Po różnych dziwnych przebojach mój chłopak zostawil dla mnie dziewczyne, ponieważ i tak im sie nie układało(zaznaczam, że zaczynaliśmy od zwykłego koleżeństwa i nie planowałam ani ja ani on, że coś zaiskrzy). Od razu po tym zamieszkaliśmy razem, chociaż nie ogłaszaliśmy, że oficjalnie jesteśmy parą - po prostu chcieliśmy spróbować co z nas będzie. Oboje dosyć mocno się obawiamy, bo start tego związku byl dosyć burzliwy, ale czy to od razu musi oznaczać, że nam nie wyjdzie? Ja jestem dobrej myśli, chociaż wiadomo są tarcia i zgrzyty. W końcu zamieszkaliśmy ze sobą prawie sie nie znając. Jak sądzicie czy taki związek dwojga ludzi, który kompletnie się od siebie różnią i zacząl się dosyć nietypowo ma szanse?

Gość hoonada
dziwny układ, mieszkanie bez milości ? raczej nie

Gość Lalalove
ale my jestesmy w sobie zakochani...

Gość tybuka k.
aLE CO TO ZNACZY BURZLIWE POCZATKI ZWIAZKU?? Bo wiesz ja jestem w zwiazku pół roku i nie mielismy jeszcze żadnych spięć, wiec jesli wy je macie na samym poczatku to nie wróżę wam szczescia.

Gość tybuka k.
Na długi szczesliwy zwiazek maja szanse tylko takie pary które sie potrafią dogadać, którym ze soba jest dobrze, które sie lubią jako ludzie. Zakochanie zakochaniem, trzeba tez się madrze zakochać, wybrać na partnera kogoś kogo lubimy, z kim czujemy się jak z naszą najlepszą psiapsiółą