Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemszczony

zemściłem się i trochę mi lepiej

Polecane posty

Gość zemszczony

Zostawiła mnie kobieta po dwóch latach , bez słowa wyjaśnienia po prostu wysłała sms że zrywa ze mną kontakt całkowicie (niegdy się o nic nie kłóciliśmy) po tym sms dzwoniłem do niej pisałem ale nie odbierała telefonu a jak ją spotkałem na ulicy nie mówiła mi nawet cześć. Bardzo cierpiałem , nie wiedziałem o co chodzi ale w końcu przyjąłem to do wiadomości że to koniec. Po kilku miesiącach dowiedziałem się że się z kimś spotyka , okazało się że nam tego człowieka (oczywiście zrobiło mi się przykro). Postanowiłem że odczekam jakiś rok żeby się zaangażowała emocjonalnie w ten związek i podstawiłem mu dziewczynę (poprosiłem siostrę cioteczną aby zaczęła go podrywać) a wiem że on jest z tych co wykorzystają każdą okazję . No i udało się zaczeli ze sobą pisać na fb , później sms i kilka spotkań do kina na piwo itp. W tym momencie postarałem się żeby się dowiedziała , wiem wredny jestem. Zerwała z nim i wiem że bardzo cierpi .

Gość szampon i turkawki
ona cierpi ty przegrałeś

Gość szampon i turkawki
ale nie przejmuj sie na cudzym cierpieniu nikt sie jeszcze nie upasł a sumienie ma to do siebie ze NIGDY PRZENIGDY nie zadepczesz go do końca, chociazbyś chciał

Gość zemszczony
dlaczego przegrałem ?

Gość zemszczony
Wcale mnie nie gryzie sumienie , chciałem żeby poczuła się tak jak ja i dopiąłem swego.

Gość i bardzo dobrze
i bardzo dobrze,tez kiedys sie zemscilam i czuje sie z tym super

Gość tak sie bawi tak sie bawi
i prawidłowo popieram autora

A ja uważam, że się nie zemściłeś tylko oddałeś jej przysługę. Lepiej, że teraz się dowiedziała z jakim idiotą jest, niż po 10 latach małżeństwa by ją zdradził z inną. Ja na jej miejscu jeszcze bym Ci podziękowała :)

Gość vvitaj w klubie przegrańców
Co do zemsty miałam taką historię: Spotykałam się z kolesiem, popełniłam drobny błąd, to nawet nie był błąd tylko on opatrzne pewną sytuację zrozumiał. Nie dał sobie wytłumaczyć, nie dał się nawet przeprosić. Bardzo cierpiałam i płakałam, że mnie olał. On poczuł się zraniony, no ale nie dał sobie przegadać. Wybrał drogę zemsty. Mścił się na mnie i mścił. Jakby mi było mało, że straciłam kogoś bliskiego, to jeszcze dostawałam po głowie. Cierpiałam przez typa tyle, że można to porównać to cierpienia z tysiąca rozwodów. W końcu dla własnego zdrowia psychicznego powiedziałam dość, więcej nie wytrzymam. Stanęłam na nogi, poukładałam życie odcinając od niego. Emocje w nim opadły i zdał sobie sprawę co narobił i że już nie ma szans, że damy radę to naprawić. Teraz on cierpi- chociaż bardzo mi z tego powodu źle, to nie wrócę. Tutaj morał dla autora: krzywda wraca jak bumerang.

Gość piekna dama nidgy sama
ojejejej muyymyy

Gość marrri
vvitaj w klubie przegrańców A skąd jesteś? lub ile masz lat? Może to byłem ja, w 2008 roku poznałem Ją i skończyło się tak jak u ciebie

Gość piekna dama nidgy sama
super vvitaj w klubie przegrańców dobrze postapiłaś

Gość fgyhujhgtfre
kochanka Franka a ty kobieta?

Gość slaba ta zemsta
bo dalej jestes sam. Ale jej wyswiadczyles przysluge, jak tej jej facet byl kur/wa to po co jej taki.

Gość ja mam byłego
który sie mści na mnie w ten sposób od lat. Właściwie odkąd mam internet i może się czegoś o mnie dowiedzieć. Nigdy mu mało tej zemsty, jak tylko znajdę sobie kogoś a on sie o tym dowiaduje, organizuje jakąś babę którą podsyła temu facetowi. Jest mi i tak ciężko z różnych powodów innych niż uczuciowe, a on dalej sie na mnie mści chociaż odeszłam od niego xx lat temu. Do tej pory zdążył się ożenić, rozwieść, mieć ileś tam kobiet i mężczyzn, zrobić coming out i dalej zazdrości mi odrobiny osobistego szczęścia. Miałam pecha, że te xx lat temu trafiłam na psychopatę.

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
słabośc do rpzyjemności to ogólnei domena ludzi słabych :D ameryki nie odkryłas :D

"słabośc do przyjemności" jedno nie ma z drugim nic wspólnego bo to nie synonim a wyrażenie. słabość do słodyczy wiesz co to ? to jets słabośc do rpzyjemności np. jeden o 4 w nocy wpieprza czekoladki i pop[ija pepsi a inny powie sobie "nie będę bo o tej godzinie się nie je i nie pije" :D zemsta to przyjemne odczucie wiec jeśli ktoś ją lubi to najwidoczniej ma słabośc do rpzyjemności.

zemściłem się i trochę mi lepiej>>>>no ale tu nie ma co rozumieć przecież taki właśnie jest tytuł tematu :D nie ma się tu co zastanawiać co autor miał na myśli bo on to sprecyzował :D

trochę bo to taka mała zemsta jak jeszcze mu się uda jakiś inny pomysł to będzie bardziej zadowolony :D każda przyjemnośc jest chwilowa.

Twoja chec zemsty autorze, wynika z prozaicznej przyczyny. Ty nie potrafisz pogodzic sie z faktem, ze dziewczyna w Toba zerwala. Widocznie miala ku temu wazne powody, ale Ciebie to nie interesuje. Jednak Ona miala odwage podjac decyzje o zerwaniu znajomosci z Toba. Nie mozesz jej zarzucic, ze Cie oszukiwala, zdradzala itp. Normalny facet potrafi przyjac do wiadomosci, ze dziewczyna go nie chce, ale Ty nie ! Mszczac sie na Niej udowodniles, ze jestes marnym dupkiem. Z takimi jak Ty lepiej sie nie wiazac, bo wnosisz do zwiazku zle emocje.

Gość dobry pomysł
właściwie kobiety tez powinny sie mścić na mężczyznach, uruchomić wyobraźnię i do dzieła. Każda przyjemność płynąca z zemsty jest bezcenna :)

mylisz przyjemność z jakaś perwersją,dewiacją czy inną chorobą psychiczną :D chociaż może autor sie wypowie w końcu on wie najlepiej :D

Gość dobry pomysł
przed chwilą ty mu podsunęłaś jak zwiększyc doznania. Mam do tego podejść poważnie? Bądź co bądź było to wyrażone nie wprost podżeganie do zabójstwa.

Gość dobry pomysł
znowu 10 osób: jak facet się mści to jest to przyjemność. jak kobieta się mści to jest to perwersja albo dewiacja. Według ciebie.

Bądź co bądź było to wyrażone nie wprost podżeganie do zabójstwa. >>>> :D tylko osoba psychicznie chora mogłaby się dopatrzyć w tym podżeganai do zabójstwa :D kiedyś chociaż nocą byli tu ludzie zdrowi na umyśle teraz i nocą naloty chorych :O pomijam już że podżegać można tylko konkretna osobę a nie ogół a tu autora od dawna nie ma. do tego musi to być świadome i w zamiarze bezpośrednim czyli podżegający musi chcieć aby dana osoba popełniła przestępstwo.to było takie samo podżeganei jak pewien kabaret ostatnio podżegał papieża do tego aby nosił bokserki z apostołami :D

masochizm może i sprawia przyjemnośc ale przyjemnością nie jest to pewnei jakaś jednostka chorobowa. przyjemnośc to przyjemnośc a ty mylisz z dewiacjami. moim zdaniem zemsta to jak zjeśc bombonierkę chwilowa uczta :D po której przehcodzi się do porządku dziennego. oczywiście nie popieram autora bo w jego przypadku to głupota, trzeba być idiotą aby trudzić się w takim celu do tego jeszcze to wymagało dodatkowych nakładów pracy osób trzecich. ale ogólnie zemsta moim zdaniem jets przyjemna no i to nieodłączny elemetn katolicyzmu wszak oko za oko no a w PL katolików ci dostatek :D

Gość ZYCIE KAZDEGO Rozliczy
ZYCIE Kazdego rozliczy ,predzej czy pozneij tak zostalo skonstruowane :) DOBRO WRACA Predzej czy pozniej ZLO rowniez.. to co uczyniles drugiej osobie,zraniles,dodales bolu ZYCIE CIE ZA TO ROLICZY predzej czy pozniej ,chocuaz chcialbys sie przed tym bronic CZLOWIEK Istota marna..

znowu 10 osób: jak facet się mści to jest to przyjemność. jak kobieta się mści to jest to perwersja albo dewiacja. Według ciebie. >>Wg mnie to ja wiem lepiej co mam na myśli niż ty :D ale pewnei wiesz lepiej ode mnei co ja myslę więc nie będę się odnosił :D poza tym jasno napisałem co myślę nawet gdybym się wysilił to prościej nie wyjaśnię.

Gość za 3o lat,40 juz Nas nieBEDZIE
to co uczyniles drugiemu czlowiekowi to uczyniles BOgu, w kazdym czlwoieku jest czasta Boga