Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemszczony

zemściłem się i trochę mi lepiej

Polecane posty

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
ZYCIE Kazdego rozliczy ,predzej czy pozneij tak zostalo skonstruowane DOBRO WRACA Predzej czy pozniej ZLO rowniez..>>>bzdura życie to jeden wielki absurd bez logiki i sensu :D poza tym jak można w tym samym kontekscie cytować twaina i karmę a do teog pewnie jesteś jeszcze katoliczką :D v Ty od teog awasta to wyżej to chyba było do mnie :D ale dzięki odpowiedź zgodna z moim tokiem myślenia wiec możesz w przyszłości tez za mnie odpowiadać :P

Po zjedzeniu calej bombonierki to raczej watpliwa przyjemnosc zakonczona w kiblu,>>>tylko ci się wydaje to akurat w przeciwienstwie do tematu znam z autopsji i moge zapewnić że nie kończy się w kiblu, można po tym spokojnie połozyć się spac i nic nie mdli jak czekoladki nie były przeterminowane i dobre :D

dobra prąd mi wyłączają za chwilę wiec czas iść spać jak będą jakies niedomówienia to avast odpowie za mnie i też będzie ok :D dobranoc wszytskim i tym zdrowym psychicznie i tym niezupełnie zdrowym a tym z dewiacjami sennych dewiacji :D a tym co podżeganie wszędzie widzą aby ich ktoś podżegał do pójścia do specjalisty :D

Gość za 3o lat,40 juz Nas nieBEDZIE
do znowu 10 osob pisze - jakis ty pusty ..bzdury to ty wypisujesz ZYCIE CI JESZCZE POKAZE wszytsko wroci do Ciebie ,chociaz bys sie przed tym bronil i nie przyjmowal do wiadomosci :)

Gość za 3o lat,40 juz Nas nieBEDZIE
do ---znow 10 osob pisze , ale ty bzudury opowiadasz...WSZYSTKO WROCI DO CIEBIE czy ci sie to podoba czy nie:) nawet jak bys sie przed tym bronil :)

Gość Czlowiek ISTOTA MARNA
Czlowiek to tak naprawde istota marna DZIS JEST jutro juz niewiadomo :) tak to zycie przygotowalo :) NIGDY W ZYCIU NIC NIE PRZEWIDZISZ Dzis piekny jutro lub za jakis czas moze byc kaleka ,lub zapasc na ciezka chorobe

Gość amebazesklepu
vvitaj w klubie przegrańców super historia i dokladnie tak autor skonczy.

znowu 10 osób pisze..,,, to stary, pokurczony, otyły dziadek z wielkim brzuchem i bujną przeszłością. >>do tego bezrobotny prawiczek z syndromem piotrusia pana i schizofrenią którą ktoś mi wczoraj tu zdiagnozował podejrzewając że gadam sam z sobą :D jeszcze ktoś ma jakaś diagnoze mojej osoby chętnie wysłucham i dopiszę :D

Gość Nie klam w sadzie
Zemsciles sie i dobrze. Rachunki zostaly wyrownane.