Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meski szowinista?

Kobiety sa jakieś dziwne

Polecane posty

Gość Meski szowinista?

Dlaczego kobiety na pytanie o dziewictwo sie obrazaja lub tez odpowiadaja ze bylo ich kilku a jak im mowie ze ja szukam dziewicy to mnie wyzywaja od szowinistow, dupkow itd? Kurwa jestem z nimi szczery przeciez co mam jej obiecac ze wezne taki uzywany towar?. Pojebane. Moje kolezanki tez wiedza jakie mam wymagania i niektore smeca jak ich faceci wykorzytali itd ze ona myslala ze to milosc itd ze jestem naprawde fajnym, przystojnym chlopakiem i nie powinienem isc na kompromis itd bo dziewice sa zimne i bez potrzeb seksulanych i napewno zdradz. Dlaczego kobiety sa takie dwulicowe. Najezdzaja na dziewice jakie onie sa zle a potem smeca ze gdyby nie ten albo tamten dupek to tez by byly dziewicami ze zaluja ze to nie bylo to. O co chodzi? Dlaczego dla nich dziewice to kobiety 2 kategorii a potem same opisuja siebie jakby dalej nimi byly. I dlaczego oferujac im tylko przyjazn narzucaja mi sie na kazdym kroku na zwiazek badz chca mnie zaciagnac do lozka. Mowisz jej nie a ona lata za Toba jak glupia. Jedna co sie spotykalem z nia i na 3 randce wyszla sprawa braku jej dziewictwa zwyzywala mnie, obrazjac sie a ostatnio co chwile pisze smsy potem prostujac ze nie mialy byc do mnie. Np ostatnio napisala "Idziesz dzis do Energy bo ja tam bede ale glupio mi isc samej", wczesniej "co robisz bo nudzi mi sie moze wpadne na kawe" oczywiscie zaraz przychodzi "sory to nie do ciebie" byly tez smsy z kinem ze chetnie by poszla ale niema z kim. Przeciez podziekowalismy sobie oczywiscie ja jej dalem do zroumienia ze nie spelnia moich kryteriow partnerki i mozemy byc przyjaciolmi ona mnie zwyzywala a teraz co chwile te pomylki.

Gość ratownik? pozycz 1000
kolejny desperat usiłujacy zrozumieć kobiety jako masę

Gość hmmmm mmmm mmmm mmmm
ja sama lasek nie rozumiem, a kobietą jestem takze pozdro Faceci zresztą też potrafią namieszać, ale to rzadziej, z reguły przynajmniej wiedzą czego chcą. Powiem tylko tyle, że kobiety z reguły są skłonne wszystko analizować i przyglądać się swoim uczuciom, żeby się o samej sobie dowiedzieć, co czują. I kiedy facet coś robi, to robi to odruchowo, idzie instynktownie za tym, czego chce, a kobieta rozważa wszelkie za i przeciw, zastanawia się nad tym, co facet jej chciał przekazać swoim zachowaniem(które często jest jednoznaczne i nie ma co się doszukiwać podwójnego sensu), w końcu jeszcze rozważa jaki ma sama stosunek do tego. Stąd zmiany zdania i te dziwne akcje o których wspomniałeś. My chyba za dużo myślimy, a za mało robimy, ot co. Na szczęście są też takie kobiety, które wiedzą czego chcą. Tak samo jak są mężczyźni, którzy nie wiedzą. To działa w dwie strony, tylko u kobiet takie podchodzenie do uczuć jest uwarunkowane ich naturą, mężczyźni z kolei mają skłonność do patrzenia na sprawy w nieskomplikowany sposób, żeby rzecz była postawiona jasno i wyraźnie. Ach, no i są jeszcze kobiety, które lubią wodzić za nos, bo sprawia im przyjemność sam flirt i kokietowanie. Także w sumie bab nie zrozumiesz.

Gość Ave Cesar
Kobiety nie są dziwne tylko mają odmienną od mężczyzn strategię przekazywania swoich genów. Po prostu.

Gość Ave Cesar
Jest takie powiedzenie które świetnie to ilustruje. "Kobieta chce mieć ładne dzieci a mężczyzna chce mieć dużo dzieci". Aby mieć ładne dzieci trzeba znaleźć samca o dobrych genach. Trzeba go znaleźć i skłonić do kopulacji. A później "niech się dzieje co chce". Dlatego tak często różne "zimne dranie" są adorowani. Taki samiec alfa ma dobre geny i jest przedmiotem pożądania. Kobiety wiedzą że dla wielu facetów dziewictwo jest atutem kobiety dlatego starają się jego brak jakoś zakamuflować, przekonywać o jego niewielkiej wartości, lub zwyczajnie zakrzyczeć (ewentualnie "zapłakać").

Gość pastelowe pola
w tym topiku prawdziwych mezczyzn nie uraczysz,to jakies mieczaki x pieprzycie oderwani od rzeczywistosci, szczegolnie autor prawik -nie traktuje kobiet po ludzku tylko jak przedmiot x kochalas siejuz facetem? - musisz byc zepsuta :D x moze jestes aseksulany i przeraza cie zblizenie fizyczne? x Wkazdym razie masz cos nie pod kopula

Gość pastelowe pola
ile masz lat?

Gość pastelowe pola
aa i jeszcze jedno x jest mnostwo fajnych kobiet na swiecie, to ze ty obracasz sie w srodowisku tych dziwnych tylko swaidczy o tobie x u fajnej nie mialbys szans i to cie boli

Gość Ave Cesar
O proszę. Już się jedna odezwała. Krzykiem i obrażaniem. Na 100% laska z bogatą seksualną przeszłością :)

"co mam jej obiecac ze wezne taki uzywany towar?" ­ wątpię, by jakakolwiek choć trochę myśląca dziewica cię WEZŁA :D:D:D ­ aczkolwiek masz sporą szansę na 30letnią, 100-kilogramową najprawdziwszą dziewicę, której nigdy nikt patykiem nie tknął i która koło słownika ortograficznego - podobnie jak ty - nawet nie przechodziła :)

Gość Ave Cesar
Sprawa erotycznej przeszłości kobiet jest dosyć prosta. Wynika z tego co napisałem powyżej. Kobiety chcą mieć prawo do eksperymentów i poszukiwania (oraz sprawdzania organoleptycznie czyli przez kopulację) który facet będzie najlepszy. A większość facetów nie należy do tych wybitnych buhajów zarodowych więc występowanie w zawodach gdzie z góry są skazani na przegraną wcale im się nie uśmiecha. Dlatego chcieli by dziewic które nie będą eksperymentowały z innymi samcami i pozostaną wierne.

Gość warszawianka10
Gościu, jak pokochasz, to pokochasz bez stawiania pytań.

Gość Ave Cesar
A jak ci się "pokochanie " skończy i łuski opadną to dopiero zaczniesz stawiać pytania :)

Gość hbhkbkhbkbh
ja bym Ci odpowiedziala normalnie! "nie jestem" odwróciła się i parskła śmiechem. nie obrazalabym się, patrzac na ciebie zawsze mialabym uśmiech zazenowania. skarbie, to nie jest szczerosc zadawac takie pytanie. chcesz byc dzentelmenem a nie chuja nie wiesz jak to zrobic i wychodzi jak wychodzi.

Gość Safiraa
cezar masz kawałek iq na karku ;)

Gość Ave Cesar
Kobiety zawsze będą wyśmiewały tę męską estymę do dziewictwa. Dlaczego? No właśnie dlatego co powyżej. Szukają najlepszego samca . A jak tu znaleźć ( i SPRAWDZIĆ :) ) i pozostać nadal dziewicą ? Się nie da :)

Gość Safiraa
:D !!!

Gość warszawianka10
Jak pokocha naprawdę, to późniejsze odpowiedzi na pytania go nie zrażą.

Gość Ave Cesar
To nie IQ. To wiek.

Gość Ave Cesar
warszawianka10 Cóż jak się ma 10 lat to można tak myśleć.

"Dlatego chcieli by dziewic które nie będą eksperymentowały z innymi samcami i pozostaną wierne." ta cała teoria na temat przywiązania do pierwszego partnera to wielka ściema. wiem po sobie :) więc nie miejcie nadziei.

Gość warszawianka10
Mam 28 lat. Jak pokochałam gościa a potem się dowiedziałam, że jest homo, to nie przestałam go kochać. Inna sprawa jego wybór.

Gość Safiraa
pokochałaś geja? jakim cudem, przecież to widać na kilometr.

Gość Ave Cesar
To nie o teorię przywiązania chodzi tylko o charakter. Jeśli kobieta ma silną motywację żeby szukać tego jednego metodą prób i błędów to będzie eksperymentować i trudno oczekiwać od niej wierności. Reasumując - dziewictwo nie jest gwarantem wierności ale bogata przeszłość erotyczna jest gwarancją niewierności :)

Gość Ave Cesar
28 lat to rzeczywiście doświadczenie i chłodna ocena sytuacji (sarkazm -dla niezorientowanych)

Gość warszawianka10
To stereotyp, że zawsze rozpoznasz geja. Niektórych owszem, ale niektórzy są "męscy" i nic nie widać.

"ale bogata przeszłość erotyczna jest gwarancją niewierności " 8 serio? czyli 99% facetów jest z zasady niewiernych. dobrze wiedzieć.

Gość Ave Cesar
Do szukania pary trzeba podchodzić praktycznie. I przestać żyć idiotycznym wyobrażeniem miłości MADE IN HOLLYWOOD .

Gość Ave Cesar
Żabo - faceci są "z definicji" niewierni bo ich strategia na przekazanie genów to "ciąć wszystko co nie ucieka na drzewo" . Próbujesz jak wiele feministek stosować jednakowe kryteria dla faceta i kobiety. A tak nie jest. Inne są strategie i inne priorytety. Nie jesteśmy tacy sami. Jesteśmy różni.

Gość Ave Cesar
Zarówno kobieta jak i facet mogą być wierni ale wtedy gdy im się to "opłaci" Przy czym "opłaci" to co innego oznacza dla kobiety a co innego dla faceta. Chcesz mieć wiernego chłopa ? spraw by mu się to "opłaciło". Żeby nie było - facetów to też dotyczy.