Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chleba i igrzysk :)

Szukam pracy

Polecane posty

Podejmę JAKIEKOLWIEK zatrudnienie na terenie zagłębia (śląsk - Dąbrowa Górnicza, Sosnowiec, Będzin, Czeladź i ewentualnie Katowice). Nie mam dużych wymagań, te skromne 1200 żeby mieć za co żyć a jeśli praca dorywcza to jakiekolwiek wynagrodzenie które nie uwłacza w oczywisty sposób godności pracownika. Pracowałam kilka lat w branży hazardowej, mam też 2 letnie doświadczenie w pracy biurowej (nie jakies wyszukane, ot proste czynności biurowe typu umawianie spotkań, segregacja dokumentów itp), epizody w gastronomi jako pracownik obsługi klienta, Tak wiem że to nie miejsce na takie ogłoszenia, ale jestem zdesperowana a tradycyjne metody nie przynoszą skutku... może więc ktoś ma mi coś dorywczego do zaoferowania (mogę nawet posprzątać wam piwnicę na wiosnę albo umyć okna:D ) albo ktoś słyszał że w jego miejscu pracy poszukują pracownika ale nie ogłaszają sie z tym jakoś szczególni (o dziwo w dobie internetu to sie zdarza).

Gość Patrycja Czartoryska
upodlenie, wspolczesne niewolnictwo, wyzysk

Patrycja Czartoryska, moze i tak ale trzeba z czegoś zyć. Zasiłek nie wystarcza na NIC.

Gość Derez Zet
Są różne sposoby na to żeby pracę znaleźć. Ja długo też szukałem, a miałem i wykształcenie ( skończyłem wyższe studia, później szkołę policealną w Progresie i do tego perfekt znam angielski), doświadczenie zbierałem gdzie tylko mogłem i jak tylko mogłem. Szczerze to pracę znalazłem przypadkiem, powiedział mi znajomy, że słyszał, że ktoś gdzieś szuka... i się udało. A internet jest bogactwem wszystkiego więc czemu i tu pracy nie szukac.

no cóż bogactwo w internecie jest - bogactwo oszustów i naciągaczy. Wiadomo że szukam w ten sposób, ale nie chiałbyś wiedziec jak "pracodawcy" lecą w kulki... a ja po prostu nie mam kasy na to żeby codziennie pacić za bilety lub zbierac kilka razy w miesiącu kwitki od kanara:)

Gość Zepsik
No oczywiście, że lecą w kulki. Ja pracowałem fizycznie, ale mam tego dość. Teraz chcę zrobić maturę iść na jakieś porządne studia. Chociaż z tego co czytam to nawet studia nie są gwarantem jakiejś dobrej roboty.

Gość gość
a harówa za granicą???

Gość Zepsik
Za granicą ja osobiście nie chciałbym pracować. Po prostu wolę tutaj, w Polsce. Idę się w weekend zapisać do liceum dla dorosłych, znalazłem za darmo. Zdam maturę i pójdę na studia. Może po drodze jeszcze jakaś szkoła policealna żeby i tytuł technika mieć.

Gość meoon
Wróciłem w tym roku z Londynu. Pojechałem po studiach i pracowałem w barze. Wróciłem i chciałbym odświeżyć swoją wiedzę i iść do szkoły policealnej i do pracy. Kończyłem informatykę i w tym kierunku chcę dalej szukać. Co radzicie, gdzie się podszkolić?

Gość Zepsik
Szkoły policealne są dobre bo dają właśnie możliwość podszkolić się w danej dziedzinie. Dostajesz tytuł specjalisty w jakiejś dziedzinie, a to przecież u nas jak najbardziej się liczy. Moim zdaniem powinieneś nad tym pomyśleć. Rok szybko zleci, a przynajmniej nie będziesz bezczynnie siedział.