Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloooalooookkk

zrobiłam coś okropnego :(((

Polecane posty

Gość aloooalooookkk

nie wiem co zrobic bo mam wyrzuty sumienia, nie wiem co mna wtedy kierowalo ze tak postapilam, mianowicie sprzedalam swoja pamiatke z komunii ktora dostalam od dziadka zloty lancuszek. Po pol roku sprzedalam lancuszek mojej siostry ktory tez dostala od dziadka z komunii. Dziadek juz nie zyje. Zrobilam cos okropnego :( Dzisiaj wyszlo na jaw ze nie ma lancuszkow, nie przyznalam sie.. Jest mi wstyd a rodzenstwo sie ode mnie odwrocilo, mama jest zla. Przez to wszystko mam mysli samobojcze. :(( Czuje sie okropnie. :((((( co zrobic ?

Gość jumb
Jak to nie wiesz,co tobą kierowało?Zawsze jest jakiś powód.Napisz więcej.

Gość erektus
haha daj spokój to tylko głupie łańcuszki w życiu są poważniejsze rzeczy :D zresztą moje koleżanki tak robią cały czas. tak na marginesie ile za nie dostałaś?

Gość aloooaloookkk
cos wiecej tzn???

Gość aloooaloookkk
za jeden okolo 900 zl

Masz nauczkę na przyszłość. Nic już nie zrobisz. Wyciągnij wnioski i idz dalej. Czlowiek uczy się na błedach. Potraktuj to jako naukę :)

Gość ja z siostra
tez sprzedalysmy caloto nasze i rodzicow :D skapneli sie jednak, a my tylko powiedialysmy, zeby sie cieszyli ze obraczek nie sprzedalysmy:P rodzice nie mieli nic przeciwko temu, smiejemy sie do dzis z tego, bo mlode bylysmy i glupie :)

Gość rtrtrtttrty
ja pier.dziele kupic gowniarze na komunie lacuszek za 900 zl, to trzeba miec nasrane

Gość aloooaloookkk
czemu nasrane?? sprzedalam tez obraczke taty, bo stwierdzilam ze i tak jej nie nosi to niepotrzebuje :/