Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiaała

Relacje z kolegą

Polecane posty

Gość nieśmiaała

Witam. Chciałam poradzić się w pewnej małej sprawie, która jednak jest dla mnie ważna. Chodzi o relacje z moim kolegą z klasy. Bo niby mam z nim całkiem dobry kontakt, rozmawiamy, czasem on powie mi szczery komplement, tylko wyraźnie czuję że ma do mnie jakiś taki dystans. Np. na przerwach zaczepia moje koleżanki, a w stosunku do mnie zachowuje się inaczej, jest powściągliwy, jak gdyby nie był pewny jak zareaguję. Podobnie na imprezach, nie prosi mnie do tańca tak jak inne dziewczyny, od czasu do czasu jakiś nieznany chłopak do mnie podejdzie, a on nigdy. Może wyglądam nieco poważnie, ale mam poczucie humoru. Jestem nieco skrępowana i niepewna siebie, miewam stany lękowe i pewnie ludzie to wyczuwają... ale okazuję im sympatię. Jak myślicie: dlaczego on się mnie tak krępuje? Bo czasami gdy przechodzę koło niego albo stoję naprzeciw czuję jak obserwuje mnie takim przenikliwym wzrokiem, nie wiem jak to określić - dosyć dziwnym, zdezorientowanym, jak gdyby usiłował mnie zgłębić? Może to po części moja paranoja, sama już nie wiem, ale wyczuwam jego wzrok. Nie zaprzątałabym sobie tym głowy, tyle że on nigdy wprost mi niczego nie zarzucił, zawsze był dla mnie miły, a ja czuję że coś jest na rzeczy. Co powinnam zrobić by czuł się w moim towarzystwie bardziej swobodnie? Bo czasami wydaje mi się, że coś go we mnie odpycha, jak gdyby nie wiedział czego się po mnie spodziewać. I przez to robię się skrępowana w jego obecności...

Gość qucharz
pizda cie swędzi,a ty robisz z tego czary mary,umów się ,daj mu dupy i będzie po sprawie,po chuj chodzisz jakimiś ogródkami jak i tak wiadomo o co biega