Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sssskkkkkkaaaaaa

Jaki rozmiar buta noszą Wasze roczniaki ??

Polecane posty

Gość Sssskkkkkkaaaaaa

Mój synek na razie ma 21 ale już jest na styk :) Roczek konczy za ponad tydzien. Wydaje mi się ze to duży rozmiar?

Gość aktualnie 19
córka ma 14 m-cy

Gość opiekiana
syn dwa lata 20-21

Gość jghggfgf
.

Gość brzydkie to imie
co to jest roczniak? jakaś choroba albo dolegliwosc??

Gość grzegorza kocham
Mój sąsiad ma na nazwisko Roczniak ;) A tak naprawdę dla tej troszkę opóźnionej umysłowo roczniak to dziecko które ma 24 miesiące :)

Gość vgfdgbvfdg
opóźnione umysłowo to są matki operujące słowami typu: roczniak, 8miesieczniak itd.

Gość zonaKraka
Mój miał stopę ok. 12,5 cm, pamiętam jak szukałam pierwszych bucików, rozmiar kupiłam chyba 21, ale rozmiarówka jest bardzo różna, jedne 23 nosił w zeszłe wakacje, a drugie będzie miał teraz na wiosnę- w takim samym rozmiarze (patrząc na numerek). Nawet z tej samej firmy są bardzo różne więc po prostu najlepiej mierzyć. A, i ja nie kupowałam sporo na wyrost, jak czytałam gdzieniegdzie że 1,5 cm luzu powinno być, bo po prostu człapał w takich butkach nawet jak w kostce trzymały.

Gość Moja córka mając 13 miesięcy
miała numer 20 a obecnie mając dwa latka, numer 23. Stopę mierzy się co trzy miesiące. U każdego dziecka jest inaczej, jednemu stopa rośnie wolniej a u innego szybciej .

Gość mój synek zaczął chodzić gdy
miał 13 miesięcy i wtedy kupiliśmy mu buciki w rozmiarze 19 może dlatego on jest taki niewysoki, bo z tego co czytam Wasze dzieci miały i maja dużą większe stópki na tym etapie a synek agatki taki wysoki jest mój synek ma dziś 4 lata i 7 miesięcy i rozmiar buta ma 26

Gość hanialilia
Mój ma 11 msc i wkładka 14 cm tj.bucik 21/22

Gość mikailo
grzegorza kocham- Ty chyba tez jestes troche opozniona umyslowo, bo 24 miesiace ma dwulatek a nie dziecko, ktore skonczylo rok :> moje dziecko nosilo rozmiar 20

Gość kocham grzegorza
jedna madra zauwazyla mój blad który uzylam celowo aby wam to udowodnić ze wiekszsc mamusiek tutaj siedziacych sa umysłowo opóźnione ,żadna nie zauwazyla tak wielkiego bledu :) Brawo dla ciebie mikailo !!

Gość zimowa mama
Moj ma 17 m-cy i ma rozmiar 21.

Gość do kocham grzegorza
moze cie po prostu nikt nie czyta debilko

Gość mikailo
ot uroki kafe, nikt nie czyta dokladnie tego, co inna osoba napisze... potem sa nieporozumienia, wyzwiska i ogolny chaos :D

Gość kocham grzegorza
czyta czyta bo poniżej odpisywalyscie o opóźnieniu które uzylam w tej wypowiedzi :) ale 24 nikt nie zauwazyl :)

Gość Gosia Liszki
Mój synek jak miał 10 miesięcy miał długość stopy 12 cm. Mając roczek buty Gucie rozmiar 22 (13 cm stopa). Kolejne buty 14 miesięcy rozmiar 23 (stopa 14 cm ) a następne mając 16 miesięcy rozmiar 24 ( stopa 14,5 cm). Obecnie ma 18 miesięcy i planuję kupić rozmiar 25 kolejne Gucie (stopa 15 cm). Zimowe buty kupiłam we wrześniu jak miał 15 miesięcy (Bartki rozmiar 25) o dwa numery większe od letnich. Zima jest długa a Tomusiowi co 2 miesiące kupuję o rozmiar większe Buty. Tomuś jest dużym chłopcem jak miał roczek ważył 12 kg i miał 80 cm. Mój mąż ma 48 rozmiar buta i 195 cm. Dzieci jak dorosną mają o 2 numery większe stopy niż rodzice.